Sihirli Annem Dizisinden Sevindiren Haber!

Sihirli Annem Dizisinden Sevindiren Haber!

Sihirli Annem dizi izleyicileri için sevindirici gelişmeler yaşandı. İzleyiciler bu gelişmelerle olumlu haberlerin detayları paylaşılmıştır.

Acun Ilıcalı önderliğinde yer alan yeni dijital platform Exxen’in dizileri, filmleri ve videoları kendinden emin, iddialı olan isimler ve hikayelerle çok dikkat çekiyor. Her türlü konuda yeni içerik çıkaran Exxen için bir döneme damgasını vuran ekrandaki bazı dizileri tekrardan yenilemesi de izleyicilerin dikkatini çekmektedir. Bu dizilerden birisi olan Sihirli Annem en çok ilgi çekenlerden oldu. Ocağın ilk gününden itibariyle yayına başlamış olan platformun ilk dizilerinden birisi de Sihirli Annemdi. Exxen’in açılışında bu diziye yer vermesi oyuncuları da çok sevindirdi. Eskiden baş rollerini Defne Joy Foster, İnci Türkay ve Nevra Serezli’nin üstlendiği dizinin yeni bölümlerini ise Emre Altuğ ve Açelya Topaloğlu üstlenecektir. Bütün izleyicilerin hem beğenisini hem de ilgisini toplayan bu yeni versiyon dizi, her cuma akşamı Exxen’de yayınlanarak sağlam bir hayran kitlesi oluşturdu. 8. Bölümü olan ilk sezonda bazı değişiklerde söz konusu. Yönetmen olan Başak Soysal, Sihirli Annemin ilk sezonunu çektikten sonra görevi ve stüdyoyu terk etti. Şimdi ise ikinci versiyonunda dizinin yeni yönetmeni Tülay Kocatürk olarak seçildi. Tülay Kocatürk bu konu hakkında, ‘’Böyle bir projede çok mutluyum, elimden geleni yapacağım’’ sözlerini kullandı. Farklı olarak atılan iddialara göre bölüm sayısı da artacak. İkinci sezonun 20. Bölümden fazla çekileceği söylentileri izleyiciler arasında dolaşıyor.

Dizi de yer alan Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Açelya Topaloğlu, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nın yanı sıra küçük oyunculardan Eylül Ugan, Egemen Uysa, Cemre Demircan, Nisa Sofiya Aksunger de kadroda yer almaktadır.

Sihirli Annem Dizisinin Konusu!

2003 yılında çıkmış olan Sihirli Annem bir Türk çocuk fantastik televizyon dizisiydi. Betüş isimli bir perinin eşi vefat ettikten sonra iki çocuk babası Sadık ile evlenmesinden sonra başlarından geçen macera dolu hayatları anlatılır. İlk bölümü 27 Şubat 2003’te Kanal D’de yayınlanmıştı.

Günümüzde Exxen’de yayınlanacak olan Sihirli Annemde, Çocuklarıyla sıradan bir yaşam süren Sadık’ın hayatı, Betüş’le tanışmasıyla hiç beklenmedik ve tahmin edilemeyecek şekilde gerçekleşecek. Neden mi? Sadık ve çocuklarının bilmediği bir sır var. Betüş hem insan hem de bir peridir. Sihirli Annem her Cuma Exxen’de yayında!