Show TV'den Bomba Proje! Bu Dizi Şimdiden Büyük İlgi Gördü!

Show TV'den Bomba Proje! Bu Dizi Şimdiden Büyük İlgi Gördü!

Show TV'nin yeni dizisi izleyicileri şaşırttı. Gündemde yerini alan yapımla ilgili neler biliyoruz? İşte dizinin oyuncu kadrosundan konusuna kadar bilinmeyenler haberimizde paylaşıldı. Öte yandan bu dizi bomba etkisi yaratacak. Çünkü dizi adeta gelecek vaat ediyor. İşte yeni yapımla ilgili detaylar...

Show TV, önemli bir yapıma imzasını atacak. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Gündemdeki gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar dizi ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı.

Dizide Kimler Oynayacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kimlerin oynayacağı ortaya çıktı. Şimdiden dikkat çeken yapımda başrolü Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan paylaşıyor. Dolayısıyla dizinin konusunu da sizlere ileteceğiz.

Dizinin Konusu

Dizi, ıslahevinde büyümüş ve lise okumakta olan 5 genci işlemekte. Ayrıca Coğrafya dersi öğretmenleri oldukça kirli bir geçmişe sahip. İsmi Payaslı olan bu kişinin öğrencilerle olan diyaloğu çok konuşulacak. Bakalım Show TV dizisi beklentileri karşılayabilecek mi? Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.