Show Tv'den Aziz Dizisi Hakkında Açıklama Geldi! Geri Sayım Başladı!

Show Tv'den Aziz Dizisi Hakkında Açıklama Geldi! Geri Sayım Başladı!

Yetenekli oyuncu Murat Yıldırım’ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisi afişi ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Murat Yıldırım Ramo dizisinden sonra yine iddialı bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi hakkındaki tüm detaylar…

Show TV’de yayınlanacak olan Aziz dizisi için geri sayım başladı. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerini paylaşacak olan dizinin afişi sosyal medyada gündem oldu. O3 Medya’nın, yapımcılığını üstlendiği dizinin proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan üstleniyor. Bunun dışında sezonun heyecan yaratan dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Yetenekli oyuncu Murat Yıldırım ise afiş heyecanını hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve konusu izleyicilerden şimdiden tam not aldı.

Aziz dizisi için geri sayım başladı

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi afişi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bunun dışında Show TV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise şimdiden izleyicilerin gündemi oldu. Dizi severler kanal ve yapım ekibinden resmi bir açıklama bekliyor.