Show TV'den Açıklama Geldi! O Dizinin Fişini Çekti! Telefonları Susmadı!

Show TV'den Açıklama Geldi! O Dizinin Fişini Çekti! Telefonları Susmadı!

Show TV yeni final kararı ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Kanal 2 dizisine veda ediyor. Show TV Kahraman Babam ve Cam Tabanlar adlı iki diziye veda ettiğini açıkladı. Bu kararın ardından izleyicilerden de tepki üstüne tepki geldi...

Yazlık bir proje olan Cam Tavanlar, Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizi final kararı ile gündeme geldi. Yetenekli oyuncu kadrosu ile ön plana çıkmaya çalışan Cam Tavanlar dizisi kimine göre pek iyi bir dizi değildi.

Cam Tavanlar 6 bölüm yayınlandı. Düşük reytingler nedeniyle 8. bölüm itibariyle final kararı aldı. Kötü gelişmelerin ardından dizi hayranları da bu karar karşısında çok üzüldü. Bunun dışında itfaiyecilerin hayatını konu alan ve uzun süredir emek verilen Kahraman Babam dizisi de final kararı ile gündeme geldi.

Kanal iki diziyi gözden çıkardı

Kanal iki diziyi gözden çıkardı. Başrollerinde Oğuzhan Çakır, Görkem Sevindik ve Nilay Deniz'in yer aldığı dizi final yapacak. Hazırlıkları aylarca süren ve itfaiye teşkilatının verdiği eğitimler oyuncular tarafından alınan dizi, yangına karşı nasıl müdahale edilmesi gerektiğini öğretiyordu.

Kahraman Babam dizisi de ilk olarak Kırmızı Kamyon ismi ile duyuldu. Mart ayında ilk bölümü yayınlanan Kahraman Babam dizisi reytinglerde çok düşük olmasının sonucunda ertelenmişti. Haziran ayında tekrardan ekranlara gelen Kahraman Babam dizisi, pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizi geri dönüşünü istenilen reytingleri ulaşamayarak aldı.

Kahraman Babam dizisi 7. bölümde final yapacağını açıklayarak tüm ekip adına da üzücü bir durumu ortaya koydu. Kulislerden alınan bilgiler neticesi Kahraman Babam dizisi, 26 Temmuz Pazartesi akşamı 7. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizi projelerinin final yapmasının yanı sıra aylarca süren hazırlıkların ardından projelerin beklentileri de karşılayamaması önemli bir şanssızlık oldu.