Show TV Yeni Dizisinin Çekimlerine Başladı! Show TV'nin Gündem Yaratacak Dizisi Geliyor!

Show TV Yeni Dizisinin Çekimlerine Başladı! Show TV'nin Gündem Yaratacak Dizisi Geliyor!

Show TV dizileri, son zamanlarda reyting sıkıntısı çekmekte. Ancak bazı yapımlar var ki adından uzun süre söz ettirdi. Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeninin çekeceği yeni dizinin adı nedir? Show TV dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? Kanal, yeni bir projeyle milyonların dikkatini çekecek.

Daha önce çeşitli dizi ve filmlerde yönetmenlik yapmış olan Ersoy Güler'den yeni bir proje geliyor. Bu projeyle beraber Show TV'de farklı bir dizi göreceğiz. Dizinin adı, konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmekte. Daha önce Kuzey Yıldızı dizisinin de yönetmenliğini yapmış olan Ersoy Güler, bu sefer hangi projeyle karşımıza çıkacak? Show TV ekranlarında kısa süre içerisinde başlaması beklenen bir yapım bulunuyor.

İçimizden Biri Dizisinde de Yönetmendi!

Reytingleri düşük olduğu için dikkat çeken İçimizden Biri dizisinde de yönetmenlik yapmıştı. Ersoy Güler'in Show TV dizilerinde çalıştığını söylemek mümkün. Şimdi ise bambaşka bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Son zamanlarda sinema projelerine de ağırlık veren ünlü yönetmen, başarılı tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni Show TV Dizisi Yolda!

Gece ve Gündüz isimli bir dizinin yayın hayatına başlayacağı ortaya çıktı. Dizinin konusu merak ediliyor. Pek çok kişi dizide kimlerin oynayacağını araştırmakta. Ancak oyuncu kadrosu henüz netleşmiş değil. Bu konuda çeşitli hamlelerde bulunulacak. Konusu ise paylaşılmadı. Ancak dizinin adından söz ettirecek bir yapım olacağına inanılmakta. Ersoy Güler'in yeni projesi için sosyal medyada pek çok değerlendirme yapılsa da öncelikle diziyle ilgili daha fazla detayın paylaşılması beklenmekte.