Show TV Yaz Dizlerini Bir Bir Bitirdi! Kanal Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı

Show TV Yaz Dizlerini Bir Bir Bitirdi! Kanal Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Bayram haftasından dolayı çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmayan Cam Tavanlar dizisi 8 bölümünde final kararı verdi. İşte diziye dair tüm detaylar...

Dizinin yedinci bölümünün 28 Temmuz Çarşamba günü izleyiciler ile buluşacağı biliniyor. 4 Temmuz Çarşamba akşamı ise Cam Tavanlar dizisi sekizinci bölüm itibariyle final yaparak ekran macerası tamamlayacak.

Show TV yaz dizilerinin fişini çekti

Show TV yaz dizilerinin fişini çekti. Kanal önce Kahraman Babam dizisinin ardından Cam Tavanlar dizisinin final yapacağını açıklayarak yaz ekranlarında yeni projelere adım attı. Cam Tavanlar adlı dizi yedinci bölümünden 3 fragmanını izleyiciler ile paylaşıldı.

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Dizinin yeni bölümünde Suna ve Leyla arasındaki soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Cem, Suna ile görüşmek istemediğini bir defa daha söylüyor. Bunun ardından Haldun Leyla’yı tuzağa düşürmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Leyla yine çıkmaza sürüklendi

Leyla yine çıkmaza sürüklendi. Haldun’un kurduğu plan yüzünden Leyla, Haldun'a karşı borçlu olduğunu öğrenir. Haldun yeni planlar için adım atarken Leyla'nın bu durum karşısında ne gibi tepki vereceği herkes tarafından merak ediliyor.

Cam Tavanlar dizisinin yeni bölümünde yanlış anlaşılmalar çözülürken Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki aşık her anlarını doludizgin yaşıyor. Diğer taraftan Haldun ise tehlikeli oyunların peşinde sürüklenir.

Cam Tavanlar dizisi için geri sayım başladı

Cam Tavanlar dizisi için geri sayım başladı. Cam Tavanlar dizisinin yapımcılığını Ömer Özgüner üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor. Kubilay Aka ve Bengü Soral'ın başrollerinde yer aldığı Cam Tavanlar dizisi yeni bölümü ile çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV'de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.