Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Show TV, Yalancı Dizisinin Fişi Çekti! Yalancı Dizisi Neden Final Yapıyor?

Yalancı dizisi için final kararı alındı. Eylül ayında Show TV'de başlayan dizi beklenen ilgiyi ne yazık ki göremedi. Peki dizi neden final yapıyor? Yalancı dizisinin neden bittiğine dair çeşitli gelişmeler ortaya çıktı. Üstelik final tarihi de duyuruldu. Dizinin ne zaman sona ereceğini merak ediyorsanız detaylar haberimizde.

Yalancı Dizisi Final Yoluna Gidiyor! Show TV Yalancı Dizisinin Biletini Kesti!
Google News

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Yalancı dizisi, hızlı bir giriş yapmıştı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin oynadığı dizi ne yazık ki kısa süre içerisinde final kararı aldı. Kanalın bu kararda etkili olduğu belirtiliyor. Peki dizi neden erken final yapacak? Merakla beklenen yapıma dair bazı gelişmeler ortaya çıktı. İzleyiciler keyifle diziyi seyrederken bir anda biteceğini öğrenince çok üzüldü.

Yalancı Final Nedeni

Yalancı dizisinin final nedeni olarak reytingler gösterildi. Herkesin bildiği üzere diziler yeteri kadar reyting elde edemez ise final kararı veriliyor. Reklam gelirlerinin düşmesi nedeniyle kanal tarafından alınan bir karar diyebiliriz. Ancak Yalancı dizisi yayınlanalı ortalama bir buçuk ay olmuşken bu kararın hızlı verildiği düşünüldü. Bir yandan da dizinin yerine farklı bir projenin gelme ihtimali üzerine de konuşuluyor.

Yalancı Dizisi Final Tarihi

Yalancı dizisi 23 Kasım'da final yapacak. Bu da dizinin 10. bölümde ekranlara veda edeceği anlamına geliyor. Hal böyle iken dizinin finalinde neler yaşanacak heyecanla takip edilmekte. Sevilen yapıma dair yeni haberler olduğu vakit sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz.

<