Show TV, Yalancı Dizisini Sildi! Yalancı Dizisi Final Yapmasının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Show TV, Yalancı Dizisini Sildi! Yalancı Dizisi Final Yapmasının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Show TV ekranlarında yeni sezon dizileri sıkıntı yaşıyor. Alınan bilgiler neticesinde Kahraman Babam ve Cam Tavanlar dizileri geçtiğimiz aylarda yaz döneminde final yapmıştı. 8. bölümlerinde yayından kaldırılan Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri yeni bir final kararı daha alarak gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan İçimizden Biri isimli dizi sadece 6 bölüm yayınlandı. Show TV ekranlarının başka bir dizisi olan Yalancı da yayın hayatına son verme kararı aldı. Reytinglerden dolayı izleyici yakalayamayan Yalancı dizisi cuma akşamları en düşük izlenme oranına sahip oldu. Bunun ardından salı gününe çekilen dizi son bölümlerinde de izleyicinin ilgisini çekmedi. Bundan dolayı alınan bilgiler neticesinde Yalancı dizisi final kararı ile gündeme geldi.

Yalancı dizisi final yapıyor!

Kulüp ile İlk ve Son dizileriyle bir haydi beğenilen Salih Bademci'nin başrollerinde bulunduğu Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu, Cemal Toktaş, Hazal Türesan ve Irmak Şahin'de yapımın oyuncu kadrosunda bulunarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Yalancı dizisi 10. bölümü ile birlikte izleyicisine veda etme kararı aldı.

Yalancı dizisinin final tarihi belli oldu!

Kadın erkek ilişkilerini farklı bir şekilde anlatan Yalancı dizisi insan hayatında yalanların ne kadar büyük problemlere neden olacağına yönelik bir konuyu ekranlara getirdi. Konusu ve hikayesi ile tüm dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer aldı. İkilinin performansı ise hayranları tarafından takdir edildi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ekibinin 10 bölüm çekimlerini yapıp seti tamamlaması bekleniyor. Yani Yalancı dizisi 10. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek. Alınan bilgiler neticesinde Yalancı dizisi 16 Kasım akşamı 9. yeni bölümüyle Show TV ekranlarında olacak. Bunun dışında Yalancı dizisinin 23 Kasım Salı akşamı final bölümü ile izleyicisiyle veda edeceği ortaya çıktı.