SHOW TV, Üç Kuruş Dizisini Yayın Akışından Kaldırdı! Üç Kuruş Dizisi Neden Yayınlanmadı

SHOW TV, Üç Kuruş Dizisini Yayın Akışından Kaldırdı! Üç Kuruş Dizisi Neden Yayınlanmadı

Dizide her şey yolundayken yayınla ilgili alınan bir karar seyircileri üzdü. Üç Kuruş dizisinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Show TV'de ekrana gelen dizide ilk bölüm her şey yolundaydı. Ancak şimdi ise dizinin yeni bölümleriyle ilgili bir karar alındı. Üç Kuruş dizisi neden yok?

Üç Kuruş, ekrana geldiği günden bu yana Çukur'un yerini aratmıyor. Dizinin reytinglerine ve hikayedeki olaylara bakacak olursak yıllar sürecek heyecanlı bir dizi bizleri bekliyor olacak. Ancak Show TV'deki diziyle ilgili bazı sorunlar gündeme geldi. Dizide yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Seyirciler, kanalın bu tutumundan şikayetçi. Peki Üç Kuruş'ta tam olarak neler yaşanıyor?

Dizi Neden Yayınlanmadı?

Dizinin Youtube hesabı üzerinden ilk bölümünün yayınlandığını görüyoruz. Ancak diğer bölümleriyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunulmadı. Dolayısıyla diziyi yeniden izlemek isteyenler adeta hayal kırıklığı yaşadı. Fakat Show TV'nin resmi internet sitesi üzerinden dizinin yeni bölümleri yayınlanabilir. Şu an bunun için çalışmalar sürüyor olmalı. Ancak henüz bir sonuçla karşılaşılmadığı için seyircilerin merakı devam ediyor.

Dizi Çukur'u Aratmadı!

Üç Kuruş dizisi, Çukur'un yerine geçmiş durumda. Zaten diziyi izleyenlerin önemli bir kısmı eski Çukur izleyicileri diyebiliriz. Ancak Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un mükemmel uyumunu kaçırmak istemeyen bir kitle de bulunuyor. Hal böyle olunca reytingler beklenenden yüksek geldi.