Show TV Üç Kuruş Dizisini Gözden Çıktı! Üç Kuruş Dizisi Final Yapıyor..

Show TV Üç Kuruş Dizisini Gözden Çıktı! Üç Kuruş Dizisi Final Yapıyor..

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde neler yaşandı merak ediliyor. Yeni bölümle beraber dizinin final yapacağı ortaya çıktı. Peki Üç Kuruş dizisi neden final yapıyor? RTÜK kararı açıklandı mı? Dizi şikayet yağmuru altında kaldı. Kanaldan bir açıklama yapılması bekleniyor.

Üç Kuruş'un yeni bölümlerinden birinde şaşırtıcı anlar yaşandı. Karakterlerin elinde yazan "Çingene P." yazısı dikkat çekti. Bu yazıyı yorumlayan seyirciler çok sinirlendi. RTÜK'e düzenli olarak şikayet edilen dizi için bir karar verilecek mi merak ediliyor. Reytinglerinde de gözle görülür bir düşüş yaşandı. Show TV'nin sevilen dizisi eskisi kadar izlenmiyor. Oyuncu kadrosu ile gündeme gelse de izlenmesi tek başına yeterli bir etken değil.

RTÜK Diziyi Kapatacak mı?

RTÜK'ün şikayetleri değerlendirdikten sonra dizi ile ilgili yasal işlem başlatması muhtemel gözüküyor. Ancak henüz net bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla dizi final yapar mı yapmaz mı emin değiliz. Yine de başrollerinde oynayan Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse'nin sergilediği performans diziyi bir süredir ayakta tutuyor.

Üç Kuruş'ta Final Yapar mı?

Dizi için final kararının alınması için en azından bir aya ihtiyaç var. Hem reytinglere hem de RTÜK'ten çıkacak sonuca göre hareket edilecek. Show TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlattığı dizide böyle gelişmelerin yaşanması kanalı hayal kırıklığına uğrattı. Yine de dizinin devam etmesi için önemli bir şansı bulunuyor.