Show TV Düğmeye Bastı! Öyle Bir Dizi Yayına Sokuyor ki Dizi Sektörü Alt Üst Olacak..

Show TV Düğmeye Bastı! Öyle Bir Dizi Yayına Sokuyor ki Dizi Sektörü Alt Üst Olacak..

Baba dizisi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Show TV, önemli bir proje ile izleyici karşısına çıkacak. Pek çok kişinin merak ettiği diziye dair son gelişmeler ortaya çıktı. Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman yayınlanacak? Baba dizisi konusunu sizlerle paylaşıyoruz.

Show TV, yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkacak. Haluk Bilginer ve  Tolga Sarıtaş'ın başrolde oynayacağı projeye dair çeşitli detaylar paylaşıldı. Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Üstelik dizi ne zaman başlayacak araştırılmakta. Ancak görünen o ki dizi için hazırlıklar tüm hızıyla devam etmekte. Yakın zamanda diziye ilişkin çeşitli gelişmeler elde edeceğiz. Şimdi ise bildiklerimiz oldukça şaşırtıcı. Baba dizisi yayın hayatına başladığında reytingleri silip süpürebilir.

Baba Oyuncu Kadrosu

Baba dizisi oyuncu kadrosunda  Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yanı sıra Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi isimleri de göreceğiz.

Baba Konusu Nedir?

Baba dizisinde konu, Ödemişli Saruhanlı ailesini konu alıyor. Ailenin yaşadıkları ve geçmişte başına gelenler tek tek işlenecek. Dolayısıyla dizinin başrol iki oyuncusu da Saruhanlı ailesine ait bireyleri canlandıracak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor.