Show TV Bir Diziyi Daha Yayından Kaldırma Kararı Aldı! Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Show TV Bir Diziyi Daha Yayından Kaldırma Kararı Aldı! Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!

Bu sezon dizilerde büyük bir sıkıntı yaşayan Show TV yine final kararı ile gündeme geldi. Kanal yönetimi haziran ayı ile birlikte tüm dizileri bitirme kararı almıştı. Bunun ardından yeni projeler üreten kanal bir dizinin daha final yapacağını duyurdu. İşte haberin tüm detayları...

Yaz döneminde ekranlara gelen Kahraman Babam ve Cam Tavanlar dizileri istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. 8'er bölüm devam eden diziler final kararı ile gündeme gelmişti. Show TV, bu dizilerin ardından kış sezonunda İçimizden Biri isimli diziyi ekranlara taşıdı. Bu dizide istenilen reytinglere ulaşamayarak 6. bölümde final yapıp izleyicisine veda etti.

Show TV hangi dizi için final kararı aldı?

Dizilerin bir bir final yapmasının ardından Show TV, Aziz ve Üç Kuruş isimli yapımlarda reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce ekranlara gelen Yalancı dizisi de reytinglerde başarı sağlayamadı. AB grubunda iyi bir başarı yakalayan Yalancı dizisi günden güne izleyici kaybetti. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisinin başrollerinde yer aldığı Yalancı dizisinin yayınlanan son bölümündeki reytingler herkesi şaşkına çevirdi.

Yalancı dizisi final yolunda ilerliyor

Yalancı dizisi tüm kişiler kategorisinde düşük reytingler ile gündeme geldi. Ayrıca günü 16. sırada bitiren Yalancı dizisi için geri sayım başladı. ABC1 grubunda da yine düşük reyting alan dizi günü 11. sırada bitirdi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde AB sıralamasında ikincilik elde eden Yalancı dizisi izleyici kaybı yaşıyor. AB kategorisinde dizi günü beşinci sırada bitirerek final için geri sayımı da başlattı. Show TV'nin büyük umutlarla başlattığı dizi istenilen reytingleri elde edemedi. Bir süre daha yoluna devam edecek olan Yalancı dizisi için yakın zamanda final kararının alınması da an meselesi.