Show TV Bir Diziyi Daha Bitirme Kararı Aldı! Yapımcı ve izleyici isyan etti

Show TV Bir Diziyi Daha Bitirme Kararı Aldı! Yapımcı ve izleyici isyan etti

Show TV ekranında izleyici ile bukisaj bir dizi daha ekranlara veda ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Özge Yağız ile Bora Akkaş’ın başrollerinde bulunduğu İçimizden Biri isimli dizi final yapıyor.

Dizinin 19 Ekim Salı günü izleyicisine veda edeceği ortaya çıktı.

Eğlenceli bölümleri ile kemik iliği kütlesine sahip olan İçimizden Biri dizisinin final tarihinin belli olmasının ardından izleyicilerden tepki de gecikmedi. Ayrıca başrol oyuncularının uyumlu olması da diziyi finalden kurtaramadı. Birçok diziyi yayından kaldırma kararı alan Show TV, yaz döneminde proje sıkıntısı çekti.

Aramızdan Biri dizisi için geri sayım başladı

Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli  dizilerin fişini çeken kanal, bir final haberi ile daha gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde İçimizden Biri dizisi 6. bölümü ile birlikte ekranlara veda etme kararı aldı. Bunun dışında Show TV, üst üste diziler hakkında final kararı alarak yeni projeleri hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Show TV, pazartesi akşamlarını Üç Kuruş isimli diziye ayırdı. Bunun dışında Aziz isimli dizinin de yakında ekranlara geleceği ortaya çıktı. Bu hafta bir dizi için final kararı veren Show TV, iki projesinin yakında ekranlara geleceğini açıkladı.