Show TV Bir Diziyi Daha Bitirdi! Show TV'nin Final Yapacak Dizisi Belli Oldu!

Show TV Bir Diziyi Daha Bitirdi! Show TV'nin Final Yapacak Dizisi Belli Oldu!

Bir Show TV dizisi daha üzücü haberle karşılaştı. İzleyiciler dizinin bu kadar erken final yapacağına anlam veremedi. Ekranda birkaç haftadır olan ve ilgi gördüğü bilinen dizi neden bitiyor? İzlenme oranlarındaki sonuçlar paylaşılınca gerçek neden belli oldu. İşte dizinin final kararına ilişkin son gelişmeler...

Show TV'nin son zamanlarda çok fazla diziyle vedalaştığı görülüyor. Dizilerin az izlenmesinden kaynaklı bu ayrılık, kimi zaman hikayenin bitmesiyle bağlantılı olabiliyor. Peki hangi dizi final yapacak? Önümüzdeki haftalarda ekran macerasını tamamlayacak diziye dair çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız. Dizinin neden bittiği sorusu ise kolaylıkla cevaplandı. Şimdi ise ne gibi gelişmelerin bizleri beklediğini söylüyoruz.

Yalancı Dizisi Final Yapacak!

Yalancı dizisi, başarılı oyuncu kadrosuyla beraber görücüye çıkmıştı. Ancak dizideki tüm avantajlara rağmen bir türlü izlenmedi. Reytingleri düşük olması diziyi finale kadar götürdü. Kısa süre içerisinde bitecek olan dizinin kaçıncı bölümde ekranlara veda edeceği de kesinleşti.

10. Bölümde Final Yapacak

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci'nin yer aldığı dizinin 10. bölümde final yapacağı öğrenildi. Hal böyle olunca dizinin akıbetine ilişkin çeşitli gelişmeler yer aldı. Finalde neler olacağı çok merak ediliyor. Bu hikayenin bir anda finalle birleştirilmesi büyük tepki görecek. Ancak reytinglerin düşük olması Show TV'yi harekete geçirdi. İki başarılı oyuncunun birlikte güzel uyum sağladığını gördük. Farklı projelerde tekrar bir arada oynama ihtimalleri var. Şimdilik final kararı ile ekranlara veda edecekler.