Show TV Bir Dizisinin Daha Fişini Çekti! Dizi Sadece 4 Bölüm Yayınlandı..

Show TV Bir Dizisinin Daha Fişini Çekti! Dizi Sadece 4 Bölüm Yayınlandı..

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve 4 bölüm ekranlarda kalan, ilginç bir aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri isimli dizi sevenlerini üzen bir karar ile gündeme geldi.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan İçimizden Biri isimli dizi ancak 4 bölüm yayınlandı.

Çekimlerin Muğla'da gerçekleşen ve dizinin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturdu proje ekranlara veda etme kararı aldı. İlginç bir aşk hikayesini konu alan İçimizden Biri isimli dizi İrlandalı bir papazın oğlu ve Türk bir ailenin kızı arasında yaşanan imkânsız aşk hikayesini izleyicileri sundu. Yaşanan olayları konu alan dizi ancak 4 bölüm yayınlandı.

İçimizden Biri isimli dizinin başrollerinde Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Derya Alabora, Burak Satıbol, Asuman Dabak, Renan Bilek, Deniz Cengiz, Benian Dönmez gibi başarılı isimler yer alıyor. İrlandalı ve Hristiyan bir adamla Türk kızı olan Havva’nın aşkını konu alırken komedi karışık dram yüklü bir hikâye ekranlara getirdi. İçimizden Biri isimli dizi ailelerin komik yaşantılarını da ekranlara taşıdı.

Güçlü bir aşk hikayesi ile izleyici karşısına çıkan İçimizden Biri isimli dizi ilk bölümünde izleyiciyi kahkaha tufanına tuttu. Fakat yayınlanan sonraki bölümlerde ise istenilen reytingleri elde edemeyen dizi final kararı ile sosyal medyada gündem oldu. İlk 3 bölümü pazar akşamı yayınlanan dizi daha sonra salı akşamına çekildi. İstenilen reytingleri yakalayamayan dizinin yapımcısı son günlerde bir karar aldığını açıkladı. 12 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen İçimizden Biri isimli dizi bir süre önce yayın tarihini değiştirdi. Reytinglerde yükselme olmaması ile birlikte İçimizden Biri isimli dizinin 6. bölümü ile birlikte final yapacağı söyleniyor.