Show TV Bir Dizisi İçin Daha Final Kararı Aldı! Seyircileri Üzen Dizi Kararı!

Show TV Bir Dizisi İçin Daha Final Kararı Aldı! Seyircileri Üzen Dizi Kararı!

Show TV'de ekrana gelen bir dizinin final haberi izleyicileri heyecanlandırdı. Hangi dizinin ekrana veda edeceği araştırılıyor. Show TV'nin bu kararı karşısında pek çok izleyici tepki gösterdi. Dizinin final nedeni de öğrenilince sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemedi. Hangi Show TV dizisi bitiyor?

Show TV, geçtiğimiz sezondan itibaren pek çok yapımına veda etti. Ancak bu kararı almasındaki en önemli neden dizilerin az izlenmesiydi. Şimdi ise yeni başlayan bir yapımına daha veda edeceğini duyurdu. Hangi dizinin final yapacağı çok merak edildi. İşte final yapacak dizinin adı ve final tarihi...

Yalancı Dizisi Bitiyor!

Yalancı dizisinde büyük sona gelindi. Dizi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Severek izlenen dizide başarılı oyuncular da yer almaktaydı. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisi başrolde oynuyordu. Şimdi ise yakın zamanda ekranlara veda edecek bir yapıma dönüştü. Dizinin kaçıncı bölümde biteceği dahi öğrenildi.

Yalancı Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Show TV'nin yeni dizisi Yalancı'nın 10. bölümünde final yapacağı bilgisi iletildi. Bu da demek oluyor ki birkaç hafta içerisinde dizi tamamen sona ermiş olacak. İngiliz Liar dizisinden uyarlanan yapım, ilk başta büyük ilgi görse de zamanla reyting kayıpları yaşadı. İzlenmelerdeki bu düşüş finalin habercisi oldu. Önümüzdeki haftalarda dizide büyük sürprizler yaşanmaz ise büyük sonun geldiği belirtiliyor.