Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Cam Tavanlar Dizisi Final Yapıyor!

Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Cam Tavanlar Dizisi Final Yapıyor!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan kış dizileri bir bir final yaptı. Ramo, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Arıza ve Alev Alev dizileri final yaptı. Ayrıca Çukur dizisi de ekranlara veda eden diziler arasında yer aldı. İşte final yapacak olan dizi belli oldu

Alınan bilgiler neticesinde Show TV bir karar alarak yeni yapımlar ile yoluna devam etmeye karar verdi. Yaz ekranlarında Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizileri de izleyici ile buluştu. Ayrıca Show TV her iki dizinin de final yapacağını açıklayarak büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Her iki dizide izleyicilerden yeterli ilgiyi göremedi. Cam Tavanlar dizisi reytingleri ulaşamayacak final haberiyle gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde dizi 8. bölümü ile birlikte sona eriyor. İddialı bir şekilde başlayan dizi Meriç Acemi gibi yetenekli bir ismin yazdığı Cam Tavanlar izleyici tarafından ilgi göremedi.

Bensu Soral büyük eleştiri ile karşı karşıya!

Bensu Soral büyük eleştiri ile karşı karşıya! Bunun dışında Leyla karakterine hayat veren Bensu Soral da izleyiciler tarafından role uygun görülemeyecek eleştirildi. Ayrıca oyuncu 4 yıl sonra ekranlara geri dönse de dizisi kısa süreli oldu.

Cam Tavanlar dizisi ekranlara veda edecek olan ilk yaz dizisi oldu. Finalleri ile dizi hayranlarını bu sezon üzen Show TV birçok dizinin daha fişini çekti. Cam Tavanlar dizisi 8. bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek.

6 bölümü geride bırakan dizinin sosyal medya etkileşimleri de düştü. Reytinglerden de düşük sonuçlar elde eden dizi final yapma kararı aldı. Ahmet Melih Yılmaz, Ayten soykök, Şifanur Gül, Aziz Caner İnan, İsmail Karagöz, Cevdet Arıcılar, Hatice Aslan, Beril Kayar, Mehmet Bilge Aslan, Alper Kut, Gizem Erdem ve Şehnaz Bölen taftalı gibi isimler dizinin kadrosunda yer aldı.