Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekmeye Hazırlanıyor! Dizi Hakkında Yeni Bir Karar Verildi

Show TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekmeye Hazırlanıyor! Dizi Hakkında Yeni Bir Karar Verildi

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kahraman Babam dizisi hakkında şoke eden detay açıklandı. Alınan bilgiler neticesinde Kahraman Babam dizi günden güne izleyici kaybı yaşadı. Bundan dolayı kanal ve yapım ekibi dizinin final yapacağını açıkladı.

Show TV, ekranlara gelen Kahraman Babam dizisi yayınlandığı günden bu yana az izleyici kitlesine sahip oldu. Bunun dışında kanal ve yapım ekibi dizinin final yapacağını açıkladı. Detaylı bir şekilde çekimleri yapılan dizinin izleyicileri de bu karara tepki gösterdi.

Kahraman Babam dizisinin dışında Cam Tavanlar dizisi de reytinglerde istenilene ulaşamadı. Bundan dolayı yapılan açıklamalar kapsamında Kahraman Babamlar dizisinin dışında Cam Tavanlar dizisi de final kararı ile gündeme geldi. Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi sona yaklaşıyor.

Show TV, iki dizisine birden veda ediyor!

Show TV, iki dizisine birden veda ediyor! Yaz dizilerinin gündeme gelmesinin ardından kanallar dizileri bir bir bitirme kararı aldı. Yedinci bölümü ile ekranlara gelen Cam Tavanlar dizisi de yayınlandığı günden bu yana izleyici kaybı ile karşı karşıya geldi. Fakat birtakım iddialar, Cam Tavanlar dizisinin final yapmayacağını iddia ediyor. Dizinin final yapıp yapmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Cam Tavanlar, 4 Ağustos günü yayınlanacak olan dizinin final kararında geri adım atacağı söyleniyor. Bu kararın ardından dizi severler Cam Tavanlar dizisinin devam edeceği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Cam Tavanlar dizisi final kararında geri adım attı!

Cam Tavanlar dizisi final kararında geri adım attı! Reytinglerin düşmesinin ardından final kararı ile gündeme gelen Cam Tavanlar dizisi final yapmayacak. Bu kararın ardından dizi severler sosyal medya da dizinin final yapmaması için birçok yorum yaptı. Ayrıca bu kararın ardından sosyal medya kullanıcıları çok mutlu olduklarını söyledi. Show TV’de ekranlara gelen dizinin yeni bölümü ise şimdiden merakla bekleniyor.