Show TV Başrol Oyuncusu Ramo'nun Fişini Çekti! Ramo Diziye Veda mı Ediyor?

Show TV Başrol Oyuncusu Ramo'nun Fişini Çekti! Ramo Diziye Veda mı Ediyor?

Ramo dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Finale doğru giden Ramo dizisinde başrol oyuncusu Ramo vuruluyor. Yayınlanan fragmana göre Ramo öldü gibi gözüküyor. Ramo diziden ayrıldı mı? Ramo final mi yapacak?

Ramo'nun son bölümde kaybolması büyük dikkat çekti. Ramo gibi bir karakterin kaybolmasını ardından yaşanan gelişmelerde Sibel büyük şok geçirecek. Aynı zamanda dizinin seyri de bu şekilde değişmiş olacak. Ramo'yu bekleyen büyük felaket nedir?

Ramo'nun Öldüğü Söyleniyor!

Sibel'e verilen haberde Ramo'nun öldüğü belirtildi. Bu haberi duyan Sibel, gözyaşlarına hakim olamadı. Ancak her şeyin bu kadar basit bir şekilde gerçekleştirilmesi izleyicileri çileden çıkardı. Muhtemelen büyük bir senaryo oyunu mevcut. Çünkü Ramo karakterinin bu kadar basit şekilde ölmesine kimsenin göz yumacağı düşünülmemekte. Dizinin yeni bölümünde Ramo'yu ve Sibel'i bekleyen felaketler ortaya çıkacak.

Hasan Silahlı Saldırıya Uğrayacak!

Ramo'nun yeni bölümünde Hasan'ı Ramo'yu bulmak isterken silah saldırısına maruz kalması da izleyiciyi etkileyen olaylardan biri olacak. Ancak bu konuda geri adım atmayan Hasan, iki elinde silahla bağıra çağıra ateş etmeyi sürdürecek. Bu da Ramo için neler yapabileceğini ortaya koyuyor. İzleyicilere göre Ramo dizisi final yapabilir ancak bu konuyla ilgili net bir gelişme yaşanmadan da Ramo'nun diziden ayrılacağını söylemek doğru değil. Çünkü Ramo'nun öldüğü henüz kesinleşmedi.