Şevval Sam Yasak Elma Dizisini İfşaladı! Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Dizi Seti Karıştı!

Şevval Sam Yasak Elma Dizisini İfşaladı! Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu! Dizi Seti Karıştı!

Yasak Elma oyuncusu Şevval Sam öyle bir açıklamalarda bulundu ki ortalık fena karıştı. Yeni sezona dahi açıklamalarda bulundu. Kendisinin de olup olamayacağını da açıkladı.

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam aynı zamanda verdiği konserler ile de gündeme geliyor. En son Kuruçeşme’de hayranları karşısına çıkan güzel oyuncu bir hayli heyecanlıydı. Yaza veda konseri vereceğini açıklayan Şevval Sam kötü havaya rağmen hayranlarının konseri katılmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Koronavirüs salgınından dolayı sahneye çıkmayı çok özlediğini söyleyen Şevval Sam müziğin kendisi için beslenme kaynağı olduğunu, sanatı icra ettiğinde hayattan beslendiğini söyledi. Açıklamalarına devam eden Sam, müzik olmayınca ruhunu açlık ve susuzluk hissettiğini tekrardan o duygu ile temas etmenin kendine çok iyi geldiğini dile getirdi.

Yasak Elma dizisi hakkında da konuşan Şevval Sam, dizinin büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyerek 4. sezonda iyi bir çıkış yakaladıklarını açıkladı. İzleyicilerin çok talep etmesinin ardından 5. sezonda yapma kararı verdiklerini söyleyerek pandemiden dolayı ağırlığı üzerlerinde hissettiklerini ifade etti. Bunun dışında dizinin eğlenceli olduğunu, bazı karakterleri abarttıklarını fakat bu karakterlerin hayatın parçası haline geldiğini söyledi.

Şevval Sam’dan şaşırtıcı açıklama

Hayatta olan şeyler üzerine yoğunlaştıklarını dile getiren Şevval Sam abartı denilen bir sürü şeyin aslında hayatta da yaşandığını, dizinin sadece hayal dünyası olduğunu söyleyerek yoğun ilgiden dolayı izleyicilere teşekkür etti.

Alınan bilgiler neticesinde dizi yeni isimlerle dahil oldu. Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen dizide başrollerde yer almaya başladı. Ayrıca Şevval Sam yeni karakterlerinin de izleyeceğim memnun ettiğini belirtti. Yasak Elma dizisinin bu sezon son bulacağını ifade eden Şevval Sam artık sıkılmaya başladığını, 5. sezonun sonunda bitme ihtimali olduğunu ifade etti. Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemediğini dile getiren Sam, dizi ve ekip arkadaşlarını çok sevdiğini belirterek keyifli bir çalışma yaptıklarını açıkladı.