Şevval Sam Bombayı Patlattı! Sadakatsiz Dizisine mi Transfer Oluyor?

Şevval Sam Bombayı Patlattı! Sadakatsiz Dizisine mi Transfer Oluyor?

Şevval Sam'ın takipçilerini şaşırtarak Sadakatsiz dizisini ziyaret etmesi büyük olay oldu. Kendisini takip edenler onun Sadakatsiz'de oynayacağını düşünüyor. Peki Şevval Sam artık Sadakatsiz dizisinde mi oynayacak? Yasak Elma dizisinden her an ayrılabilir

Yasak Elma'da Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, hiç beklenmedik bir hareketle Sadakatsiz dizi setine gitti. Seti ziyaret eden ve oradakilerle bol sohbet eden ünlü isim, "Şevval Sam Sadakatsiz dizisinde mi oynayacak?" dedirtti. 

Şevval Sam Sadakatsiz'de!

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde oynamakta olan oğlunu da ziyaret etti. Selçuk karakterine hayat veren oğlu ise dizide bir hayli seviliyor. Kısa süre içerisinde önemli bir hayran kitlesine hitap ettiği görülmekte. Dizinin yeni bölüm çekimleri devam ederken Şevval Sam pek çok ünlü oyuncuyla konuştu ve hatıra fotoğrafları çekti. 

Yönetmenle Samimi Pozlar Verdi

Şevval Sam, daha önce 3 sene boyunca Yasak Elma'nın yönetmenliğini yapmış olan Neslihan Yeşilyurt'u da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Aralarındaki bağın kuvvetli olması nedeniyle arkadaşlıkları hala ilk günkü gibi sürmeye devam ediyor. Şevval Sam'ın bu ziyaretinden farklı anlamlar da çıktı. Yalnızca oğlunu ve yönetmen dostunu ziyarete gitmeye değil, iş görüşmesi yapmak için de ziyarete geldiği iddia edildi.

Şevval Sam'ın Yeni Dizisi Sadakatsiz mi?

Uzun süredir ekranlarda olan Yasak Elma'dan zaman zaman ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam'ın Sadakatsiz'e katılacağı belirtiliyor. Sosyal medyada başlayan bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Özellikle de seti ziyaret ettikten sonra kendisini takip edenler Şevval Sam'ın Sadakatsiz'de oynamaya başlayacağına ihtimal vermeye başladı.

Başarılı ve güzel oyuncunun Ender karakterini canlandırdığı biliniyor. Yasak Elma dizisinde rol aldığı günden bu yana başrol oyunculuğunu korudu. Her bölüm ön planda olduğu için dizinin vazgeçilmez isimleri arasında yerini aldı. Ancak uzun zamandır başrol olarak aynı dizide oynadığından ötürü farklı bir projeye geçme ihtimali de bulunuyor. Yine de izleyiciler ve takipçiler tam olarak emin olmadan konuşmak istemiyor. Sonuç itibariyle sosyal medyada asılsız haberler de zaman zaman çıkabiliyor. Bakalım Şevval Sam Sadakatsiz'de oynayacak iddialarına ne diyecek...