Sevmek Zamanı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Sevmek Zamanı Dizisi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanacak..

Sevmek Zamanı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı! Sevmek Zamanı Dizisi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanacak..

ATV'de ekrana gelen Sevmek Zamanı dizisi ilgi ile karşılandı. Dizi, sevilerek takip ediliyor. Peki ya dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer almakta? Merak edilen sorular yanıt buluyor. Sevmek Zamanı dizisi oyuncularının yanı sıra yayın tarihi hakkında da bilgi vereceğiz.

ATV dizisi Sevmek Zamanı, 20 Haziran 2022 tarihi itibarıyla yayın hayatına başladı. Dizinin ilk bölümünde itibaren severek takip edildiğini biliyoruz. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya dizide kimler oynamakta? İşte dikkatleri üzerine çeken yapımla ilgili son gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizi ile ilgili merak edilenler de bu süreçte yanıt buluyor.

Dizide Kimler Oynuyor?

Sevmek Zamanı dizisinin konusunu az çok biliyorsunuz. Bu hikaye ile birlikte oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı belli olmaya başladı. Dizinin başrolünde Deniz Işın, İlhan Şen, Serenay Aktaş, Toprak Can Adıgüzel, Çağdaş Onur Öztürk, Beran Soysal, Nimet İyigün, Ozan Yiğit, Zeynep Oymak, Mutallip Müjdeci, Onur Gözeten, Derya Pınar Ak oynamakta. Oyuncu kadrosunun bu kadar geniş olması ve başarılı isimlerden oluşması sevindirici.

Her Pazartesi Yayınlanıyor

Öte yandan Sevmek Zamanı dizisinin her Pazartesi saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlandığını biliyoruz. Dizinin reyting performansı ilk bölümüne göre oldukça iyi. Bakalım bu akşam ikinci bölümünde nasıl bir sonuç ortaya çıkacak...