Euro 38,07 %0,08
Dolar 34,05 %0,14
Sterlin 45,26 %0,04
Altın 2.833 %0,17

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümlerinden itibaren Şevket Çoruh'u görebiliriz. Ünlü oyuncunun yapımcı şirketiyle tekrardan anlaştığı belirtildi. İddialar doğrultusunda Şevket Çoruh'tan bir açıklama geldi mi? Kanal D dizisinde bizleri neler bekliyor?

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar'da geçirdiği 16 sezonun ardından diziden ayrılan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, diziye dönme kararı mı aldı? İddialara göre ünlü ismi yakında ekranlarda göreceğiz. Diziye katılacak isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi.

Mesut Komiser Dönüyor mu?

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Başar ve İlker İnanoğlu'nun başrolde oynadığı dizide artık Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'u da mı göreceğiz merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncuyla ilgili bilinmeyenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak.

Duygusal Şekilde Veda Etmişti

Öte yandan Şevket Çoruh, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada duygusal bir şekilde veda etmişti. Dolayısıyla ünlü oyuncunun diziden ayrılması da reytingleri etkiledi. Açıklamasında:

 “16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Uzaktan görenler Mesut sanıyor, bir Şevket'e döndü benim hayatım” ifadesine yer verdi.

Yazar: Admin
<