Şevkat Yerimdar Dizisi Ekranlara Tekrar mı Dönüyor? Özgürcan Çevik Açıkladı!

Şevkat Yerimdar Dizisi Ekranlara Tekrar mı Dönüyor? Özgürcan Çevik Açıkladı!

Şevkat Yerimdar dizi bir zamanların en çok sevilen dizilerinden birisiydi. Şevket Yerimdar karakterine hayat veren Maço ama pamuk gibi kalbe sahip bir o kadar sevildi ki bu karakteri canlandıran oyuncu Çevik kendisine büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Özgürcan Çevik farklı bir proje ile televizyon ekranlara geri dönüyor. Şevkat Yerimdar dizisi 2017 yılında yayınlanmaya başladı. 2018 yılı mart ayında yayınlanan 44. bölümüyle ekranlara veda etmişti.  Bülent İşbilen’e Yönetmenliği senaryosu ise Erol Hızarcı’ya ait olan dizide Başak Parlak ve Özgürcan Çevik ile paylaşıyordu.

Dizinin baş karakteri maço bir Türk erkeği olan Şevkat Yerimdar izleyicilerin kalbini kazanıyordu. Mahalle delikanlısı ve Koyu Beşiktaşlı olan Şevkat Yerimdar her ne kadar çok öfkeli olsa da bir o kadar yardımsever ve cömert bir karakteri canlandırıyor. Aktör Özgürcan Çevik, Şevkat Yerimdar karakterini başarı ile canlandırdı, oynadığı bu rol ile kariyerinde büyük bir yol almıştı.

Özgürcan Çevik, yeni proje için kolları sıvadı

Özgürcan Çevik, yeni proje için kolları sıvadı. Ekranlara çıkmak için hazırlanan Özgürcan Çevik bu kez çok farklı bir projeyle ekranlara gelmek üzere hazırlanıyor. Star TV’de dört yıl yayınlanan ve izleyicilerin merak ve beğeni ile takip ettiği Çember dizisinde Özgürcan Çevik tekrardan rol alacak.

Dizi yayınlandığı dönemlerde büyük ilgi gördü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan özel ekibin ve Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı, gizemli ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla maceraları anlatıyordu.

Ünlü oyuncunun partneri kesinleşti!

Ünlü oyuncunun partneri kesinleşti! ANS Production yapımcılığını üstlendiği dizi yeniden çekilmek üzere hazırlanıyor. Fakat bu defa farklı oyuncular ile hazırlanıyor.  Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini bu sefer, Sadullah Çelen yapıyor. Başrollerde ise Tuvana Türkay olacak. Bu haber karşısında Özgürcan Çevik hayranları projeyi sabırsızlık ile beklediklerini söylüyor.