Seni Kalbime Sakladım Dizisinin Başlama Tarihi ve Saati Belli Oldu..

Seni Kalbime Sakladım Dizisinin Başlama Tarihi ve Saati Belli Oldu..

TRT 1'in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile ilgili bazı ifadelere yer verildi. Dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak? Gündemdeki detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili bilinmeyenler sosyal medyada çok soruluyor...

Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili müjdeli haber verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? İlk bölümü ile ekrana gelecek olan yapımın şimdiden izleyicilerin beğenisini kazandığını görmekteyiz. O halde dizinin fragmanının yanı sıra oyuncu kadrosunu ve yayın tarihini sizlerle paylaşalım.
Dizide Kimler Oynuyor?
TRT 1'de ekrana gelecek olan Seni Kalbime Sakladım dizisinde kimler oynamakta merak edildi. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yanı sıra Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan'ın dizide yer alacağı belirtiliyor. Böylelikle ortaya oldukça kaliteli bir yapım çıkacak. Dizi için hazırlıklar sürerken, yayın hayatına ne zaman başlayacağı sorusu ise tekrardan sosyal medyada yerini aldı.
Dizi Ne Zaman Başlayacak?
Seni Kalbime Sakladım dizisinin yayın tarihi 30 Haziran Perşembe günü olarak belirtildi. Dizi ile ilgili sevindiren gelişme daha çok konuşulacağa benziyor. Bakalım gerçekten de beklentileri karşılayabilecek kalitede bir yapım mı ortaya çıkacak?