Seni Kalbime Sakladım Dizisi Yayına Öle Bir Giriş Yaptı ki! Rekorlar Kırdı!

Seni Kalbime Sakladım Dizisi Yayına Öle Bir Giriş Yaptı ki! Rekorlar Kırdı!

Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili merak edilenler ortaya çıktı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı soruluyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi de ortaya çıktı. Yayın tarihi açıklanınca izleyiciler merak etti. İşte TRT 1'in yeni dizisiyle ilgili bilinmeyenler...

Seni Kalbime Sakladım dizisi yayın hayatına başladı mı? Bu soru çok sorulmaya başlandı. Çünkü tanıtım videosundan fragmanına kadar çok fazla reklamı yapıldı. Haliyle diziyi bekleyen birçok izleyici bulunmakta. Oyuncu kadrosu ve hikayeyi duyanlar şimdiden harekete geçti. İşte dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Dizinin Yayın Tarihi Açıklandı!

TRT 1 dizi Seni Kalbime Sakladım, bu akşam ilk bölümü ile izleyicilerin karşısında olacak. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler de yanıt bulacak. Oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da ortaya çıktı. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın uyumu dikkatleri üzerine çekecek.

Dizinin Hikayesi Nedir?

Seni Kalbime Sakladım dizisinin hikayesi de merak ediliyor. Sevilen yapımın hikayesi Zeynep ve Civanmert arasındaki aşka dayalı. İkili, geçici olarak sevgili olacakken bir anda birbirlerine karşı koyamayacak. Aralarındaki ilişki ise büyük dikkat çekecek.