Seni Çok Bekledim Dizisine Savcı Pınar Katıldı! Savcı Pınar Kimdir?

Seni Çok Bekledim Dizisine Savcı Pınar Katıldı! Savcı Pınar Kimdir?

Star Tv'de yayınlanan ve izleyici kitlesini elinde tutmaya çalışan dizilerden olan Seni Çok Bekledim dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. "Demir Leblebi" lakaplı "Savcı Pınar" izleyicileri farklı bir serüven bekliyor.

STAR TV' yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisini Skala Yapım ve DNZ Film yapımdır. Başrollerdeki başarılı oyuncular Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'dur. İkili izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde ise başarılı oyuncu dahil olacak.

Seni Çok Bekledim dizisine Hande Oktan dizideki karakter adı " Savcı Pınar" rolü izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek gibi duruyor. Meraklar "Savcı Pınar'a" dönmüş durumda.

Savcı Pınar Nasıl Bir Karakter?

"Savcı Pınar" zeki, ciddi, güçlü ve son derece sert üslubuyla çekici bir kadın. "Savcı Pınar"  Zahide'nin şüpheli ölümünden dolayı Cemal'in bir şeyler sakladığını düşünüyor. Bu Sebepten dolayı Kadir'le iş birliği içinde  olacak. Cinayetin üstüne giderek cinayeti çözmeye çalışacak.

Seni Çok Bekledim Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Başrollerde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu bulunuyor. Oyuncu Kadrosunda ise ; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar 

Savcı Pınar Kimdir? ( Hande Oktan )

Savcı Pınar 1982 doğumludur. 

Eğitimi: Oyunculuk

Kurslar ve Atölyeler: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı

Oynadığı Diziler:

O Hayat Benim

Aşkın Halleri

Umutsuz Ev Kadınları

Merhaba Hayat 

Muhteşem Yüzyıl

Kavak Yelleri

Fırtınalı Aşk