Seni Çok Bekledim Dizisinde Şok Ayrılık Kararı! Sevilen Oyuncu Diziden Ayrılıyor!

Seni Çok Bekledim Dizisinde Şok Ayrılık Kararı! Sevilen Oyuncu Diziden Ayrılıyor!

Star Tv'de yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde sürpriz ayrılık yaşandı. Sevilen dizide üzücü ayrılık gerçekleşti. Seni Çok Bekledim dizisinden hangi oyuncu ayrıldı? Ayrılan oyuncunun yerini kim alacak?

Star TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Seni Çok Bekledim dizisinde akıl almaz bir ayrılık yaşandı. Ana karakterlerinden olan Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı oyunculardan birisinin daha ayrılacağı kesinleşti. Gelecek bölümde kesinlikle yer almayacağı da resmi olarak açıklandı!

Hangi Oyuncu Diziden Ayrılıyor?

Yayın hayatına başladıktan sonra ekranların en sevilen dizisi haline gelen Seni Çok Bekledim dizisinde seyircileri şok eden bir olay yaşandı. Skala Yapım isimli şirketin üstlendiği dizi de Sibel karakterine can veren ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç diziden ayrıldığı kesinleşti!

Sibel Neden Ayrıldı?

Oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide ayrılığın yaşanması hayranları tarafından üzüntüye yer açtı. Sosyal medya platformları üzerinden tepkilerini dile getirenler, Nihan Büyükağaç’ın farklı bir projede yer alacağını düşünmekte!