Seni Çok Bekledim Dizisinde Kadir'in Başı Belada! Kadir Ne Yapacak?

Seni Çok Bekledim Dizisinde Kadir'in Başı Belada! Kadir Ne Yapacak?

Seni Çok Bekledim dizisinde reytinglerin artması bekleniliyor. Tabi bu süre o kadar kısa ve kolay olmayacak gibi. Fakat şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kadir'in başı neden belada? Kadir ne yapacak?

Seni Çok Bekledim dizisi yayın hayatına emin adımlarla devam etse de izleyiciden beklediği ilgiyi bir türlü göremedi. Başrollerinde önemli oyuncuların yer almasına rağmen dizinin gidişatı hiç de iyi gözükmüyor. Ancak yaşanan olayların dikkat çekici olması da dizi için hala bir umudun var olduğunu ortaya koymakta. Peki ya yeni bölümde neler yaşanacak? Seni Çok Bekledim dizisinin reyting anlamında başarısız olması bundan sonra böyle olacağını göstermiyor. Dizi, eğer bu inancını korumaya devam ederse yeni izleyici kitlesinin de dikkatini çekebilir. Ayrıca diziyi bir süredir izlemeyen seyircileri de etkileme konusunda önemli bir çabanın sarf edildiğini belirtelim.

Seni Çok Bekledim'de Neler Yaşanıyor?

Seni Çok Bekledim'in yeni bölümünde gözler Kadir'de olacak. Çünkü Sibel ile en son Kadir'in irtibatta olduğu biliniyor. Bir yandan polisin Kadir'i sıkıştırması ancak onun kendini ifade etmekte zorlanması bir yandan da Ayliz'in çaresizliği diziye damgasını vuracak.

Kadir Her Şeyi Anlatacak mı?

Kadir'in tüm bildiğini anlatması oldukça zor gözüküyor. Ancak başka bir çare kalmaz ise bildiği her şeyden bahsetmek zorunda kalacak. Aksi takdirde Kadir şüpheli olarak gösterilecek ve başı belaya girecek.

Songül Gerçekleri Öğreniyor

Songül'ün Selo ile ilgili bilmediği şeyleri yavaş yavaş öğrenmesi dizinin heyecanını bir anda artıracak. Bununla beraber yalnız hareket etmeyerek İsmet ile gerçekleri derinlemesine incelemeye çalışacak. Ancak bilinen bir gerçek var ise o da Selo hakkında daha pek çok şey hala saklı olarak duruyor. Bunları öğrenmek ve keşfetmek Songül için oldukça önemli. Bir şekilde gerçeklere erişmek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak.

Dikkatleri Çekmeyi Başardı!

Seni Çok Bekledim dizisi, yukarıda yaşanan yeni gelişmelerle beraber izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Son zamanlarda daha aktif ve heyecanlı bir dizi izliyoruz. Ancak dizinin bu sahnelerle reytingini yükseltmesi biraz zaman alabilir. Yayın hayatına pek de ışıltılı başlamasa dahi henüz bir şeyler sona ermiş değil. Bir müddet daha düşük reytingle yayın hayatına devam ederse Seni Çok Bekledim için final çanları çalabilir. O vakte kadar senaryonun ve oyuncu performanslarının yeni izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.