Senden Daha Güzel Dizisinin Fişi Çekildi! İzleyici Dizi Yapımcısına Tepkili

Senden Daha Güzel Dizisinin Fişi Çekildi! İzleyici Dizi Yapımcısına Tepkili

Fox TV dizisi Senden Daha Güzel final için hazırlıklara başladı. Peki ya yaz dizisi neden erkenden final yapacak? Henüz Haziran ayı bile sona ermemişken dizi ile ilgili alınan bazı kararlar çok konuşulacağa benziyor. İşte detaylarıyla birlikte dizide yaşanacak olası gelişmeler...

Senden Daha Güzel dizisi, yayın hayatına başladığı günden bu yana dikkat çekiyor. Sevilen yapım için final kararı mı verildi? Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziyle ilgili son dakika gelişmelerini aktaracağız. Öyle ki dizi artık final yaparak yayın hayatına veda edebilir. Fox TV'de izleyicilerin beğenisini kazanmasıyla birlikte adından söz ettirmişti. Ancak yapımcı ve kanal arasındaki anlaşmazlıktan ötürü dizinin bitebileceği söyleniyor.
Erken Final mi Yapacak?
Dizinin erken final yapabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Cemre Baysel ve Burak Çelik ikilisinin birlikte oynadığını görüyoruz. Hal böyle olunca dizi ile ilgili çeşitli gelişmeler ön plana çıktı. Son zamanlarda dizinin gidişatına bağlı olarak ne zaman final yapacağı merak konusu haline geldi.
Birkaç Ay Müddet Verildi
Eğer bir aksilik olmaz ise dizinin birkaç ay içerisinde final yapması muhtemel olabilir. Reytinglerinden ötürü dizinin erkenden yayın hayatına veda edebileceği belirtiliyor. Henüz resmi açıklama gelmedi ancak izleyiciler tedirgin bir şekilde beklemeye başladı.