Senden Daha Güzel Dizisi Tepki Toplamaya Devam Ediyor! Diziyi Darma Duman Ettiler!

Senden Daha Güzel Dizisi Tepki Toplamaya Devam Ediyor! Diziyi Darma Duman Ettiler!

Dizi ile ilgili eleştirilerin sonu bir türlü gelmedi. Senden Daha Güzel dizisinde senariste olan öfke dinmek bilmiyor. Hikayeyi mahvettiği ve bazı sahnelerle sınırları aştığı iddia edildi. Peki ya Burak Çelik ve Cemre Baysel'in başrolde oynadığı diziye dair neler biliyoruz? İşte detaylar ve dahası haberimizde...

Cemre Baysel'li Senden Daha Güzel dizisi dikkat çekmekte. Dizi ile ilgili çeşitli detaylara yer veriliyor. Öyle ki yeni bölümleri tepki çekmeye devam ediyor. Nedenine gelecek olursak genel olarak sahnelerle bağlantılı olduğunu vurgulayalım. Burak Çelik'in yer aldığı bazı sahneler sosyal medyada çok konuşuldu.

Çok Fazla Kas Vurgusu Yapılıyor!

Senden Daha Güzel dizisindeki kas vurgusu oldukça fazla. Hal böyle olunca Cemre Baysel ve Burak Çelik'le ilgili çeşitli eleştirilerin sayısı da arttı. Senaristin neden bu kadar kaslı vücudu ön plana sokmaya çalıştığına ise anlam verilemedi.

İkinci Can Yaman Vakası!

Öte yandan Burak Çelik'in bu sahneleri yayınlandıkça ikinci bir Can Yaman mı yaratılmaya çalışılıyor diye soruldu. Bu sorunun yanıtı ise henüz verilmedi. Sosyal medyada kullanıcılar eleştirilerine devam ediyor. Bakalım dizi, düşen reytinglere karşı bir önlem alarak senaryoda ufak çaplı bir değişikliğe gidecek mi? Viral olmaya çalışırken reytinglerden ötürü final yapmak zorunda kalabilir.