Sen Çal Kapımı Yıldız Oyuncuları Eda ve Serkan'ın Aldığı Bölüm Başı Ücret Şaşkınlık Yarattı!

Sen Çal Kapımı Yıldız Oyuncuları Eda ve Serkan'ın Aldığı Bölüm Başı Ücret Şaşkınlık Yarattı!

Sen Çal Kapımı dizisinde oynamakta olan başrol oyuncularının ne kadar ücret aldığı merak ediliyor.

Dizinin her hafta yeni bölümü ile ekrana gelmesi ve izleyicileri ekrana kilitlemesi nedeniyle güzel bir ücret aldıkları düşünülmekte. Ayrıca Sen Çal Kapımı dizisinin yurtdışında da yayınlaması nedeniyle dizi önemli bir gelir kaynağı elde etti. Bu gelir kaynağını oyuncularıyla da paylaşacağı düşünüldüğü için oyuncuların ne kadar kazandığı merak ediliyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin aldıkları maaşlara göz atacağız.

Kerem Bürsin (Serkan) Bölüm Başı Ne Kadar Kazanıyor?

Kerem Bürsin'in aldığı bölüm başı ücret ve maaş merak ediliyor. Yakışıklı oyuncunun yıllardır Türk dizi ve sinemalarında başrol karakterlerini canlandırması nedeniyle piyasadaki kazancının yüksek olduğu tahmin edilmekte. İddialara göre başarılı oyuncu bölüm başında 50 bin TL kazanmaktadır. Ayrıca Sen Çal Kapımı dizisinin reyting oranlarına göre verilecek bonus ödemesi de değişkenlik gösterebilir. Son zamanlarda reytinglerin düşmesiyle beraber oyuncunun aldığı paranın 50 bin TL civarında olduğunu söylemek mümkündür. Bu miktar, yalnızca bölüm başı için alınan parayı kapsamaktadır.

Hande Erçel (Eda) Bölüm Bölüm Başı Ne Kadar Kazanıyor?

Güzel oyuncu Hande Erçel ise bölüm başına yaklaşık olarak 60 bin TL almaktadır. Oyuncunun daha önce oynadığı dizi ve filmlerin yanı sıra sosyal medyada rekor bir takipçi sayısına sahip olması da önemli bir etkendir. Dizinin reytingleri düşse dahi alacağı sabit maaşın en az 60 bin TL olduğu düşünülmektedir.

Eda ve Serkan Bölüm Başı Kazançları Hakkında!

Dizide Eda ve Serkan karakterlerine hayat veren ikilinin oldukça iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Bu miktarlar oyuncular için oldukça ideal rakamlardır. Ayrıca olası bir reyting artışında oyuncuların kazanacağı paralar da artışa geçecektir. Şimdilik vaziyetin böyle olduğu düşünülüyor. Sen Çal Kapımı dizisini izleyenler ise bu maaş miktarlarını duyduklarında şaşırdığı görüldü. Sosyal medyada da bazı kesimler bu maaşın çok olduğunu dile getirse de kimileri ise aldıkları paranın hakları olduğunu dile getirdi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in Önümüzdeki günlerde maaşlarında bir değişiklikte yaşanabilir. Ancak genel tablo bu şekildedir ve bir süre değişmeyecektir.