Sen Çal Kapımı Yayın Tarihi Açıklandı! Dizinin Yeni Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı Yayın Tarihi Açıklandı! Dizinin Yeni Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox TV'de ilk sezonu final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu da yayınlanmaya başlıyor. Dizinin çekimlerinin başladığını biliyorduk. Başrolde oynayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel'i neler bekliyor? Dizi hangi gün ve tarihte yayınlanacak?

Bir süre önce sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında çıkan aşk haberlerinin ardından dizinin yayın tarihi de kesinleşti. Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor? Dizinin hangi gün yayınlanacağı da değişti. Böylelikle farklı bir günde karşımıza çıkacak. Dizi, kısa bir ara vererek ekranlara veda etmişti. Maldivlerde tatil yapan başrol oyuncuları, bir an önce işinin başına döndü. Kısa süre içerisinde çekimlere başlayarak dizinin yayınlanmasında büyük çaba sarf ettiler.

Sen Çal Kapımı Yeni Sezonu Ne Zaman?

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran'da başlıyor. Yeni sezonu oldukça erken başlayacak dizinin yaz aylarında az dizilerin olmasıyla beraber reyting sonuçlarını yükseltmek istiyor. Reyting değerleri artar ise dizi açısından oldukça güzel bir gelişme olarak kaydedilecek.

Sen Çal Kapımı Hangi Gün Yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi Çarşamba günü yayınlanacak. Normalde Cumartesi günleri yayınlanan dizi için alınan ani değişiklik izleyicileri de etkiledi. İlk yayın günü olan Çarşamba'ya geri dönmesi herkesi sevindirdi. Aynı anda yurt dışında da yayınlanacak dizinin kısa sürede bu kadar değerlenmesi bir hayli takdir edildi.

Dizi İtalya'da Ekrana Gelecek!

Sen Çal Kapımı İtalya'da da ekrana geleceği için diziyi milyonların izleyeceği biliniyor. Günümüzde pek çok Türk dizisinin İtalyan yayın kanalları tarafından teklif aldığı bilinmekte. Fox TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin de bu gelişmeye ortak olması dizinin kazancını ve reytinglerini önemli ölçüde artırıyor. Çünkü sanılanın aksine dizi düşük reyting alsa dahi final riskinden kurtulacak. Hali hazırda pek çok kişinin izlemiş olduğu yapım neden final yapsın ki? Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisini anlaşılan o ki daha fazla göreceğiz.