Sen Çal Kapımı Oyuncusu Hande Erçel'in İnstagram Takipçi Sırrı Ortaya Çıktı!

Sen Çal Kapımı Oyuncusu Hande Erçel'in İnstagram Takipçi Sırrı Ortaya Çıktı!

Sen Çal Kapımı dizi oyuncusu Hande Erçel sosyal medyada yüksek takipçi kitlesine sahip olduğu haberleri yayıldı! Peki Hande Erçel bu takipçileri nasıl topladı? Hande Erçel Takipçileri Gerçek mi? Hande Erçel takipçi sırrı nedir?

Sen Çal Kapımı dizisinin başarılı oyuncusu Hande Erçel, adeta şov yapıyor. Ünlü oyuncu, rol aldığı dizinin yanı sıra çeşitli reklam çalışmalarında da oynayarak yoğun bir gün geçirmekte. Sosyal medyada elde ettiği takipçilere de bakıldığında bu çalışmaların meyvelerini alıyor gibi gözüküyor. Peki nasıl oluyor da ülkemizde ortalama bir reytingle izlenen Sen Çal Kapımı dizisi sayesine önemli takipçi sayılarına ulaştı? Şu an itibariyle 20 milyondan fazla takipçisi olduğu bilinen güzel oyuncuyla ilgili pek dillendirilmeyen o detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Hande Erçel 20 Milyon Takipçiye Ulaştı!

Instagram hesabında yüksek takipçi sayısı olduğu bilinen güzel ismin yakın zamanda takipçi sayısında önemli bir artış yaşayarak 20 milyonu devirdiği haberi geldi. Kısa sürede birkaç milyon takipçi daha kazanarak kendi rekorunu kırmış oldu. Aynı zamanda Türkiye genelinde de önemli bir başarı elde etti. Oyuncular arasında kendisinin takipçi sayısı ile daha da fazla öne çıktığı görülüyor. Hiç beklenmedik şekilde gündem olan Sen Çal Kapımı dizisinin bu takipçi sayısı artışındaki payı büyük.

En Fazla Takipçiye Sahip Türk Oyuncu!

Türkiye'de oynayan Türk oyuncular arasında en fazla takipçi Hande Erçel'e ait. Bu gurur veren rekoru kıran ünlü oyuncunun kendi rekorunu sürekli olarak tazelemesi ise gözden kaçmıyor. Bu zamana kadar oynadığı dizilerde benzer başarılara pek de imza attığı söylenemez. Sen Çal Kapımı dizisindeki başarısı ve aktifliği ile bu takipçi sayısına ulaştığı bilinmekte.

Hande Erçel Nasıl Takipçi Kazandı?

Hande Erçel'in takipçi kazanmasındaki en önemli nedenlerden biri de Sen Çal Kapımı dizisinin yurtdışında da yayınlanması. Sevilen dizi ülkemizde ortalama reytinglerde seyretse de yurtdışında daha fazla ilgi gördüğü aşikar. Bu nedenle ünlü oyuncu kısa süre içerisinde milyonlarca takipçiye sahip oldu. Aynı şekilde Kerem Bursin'in de takipçi sayılarıyla arasının iyi olduğu gözlemlendi. Ancak dizinin gidişatı tartıldığında en sevilen oyuncunun Hande Erçel olduğu görülüyor. Çünkü dizinin senaryosu gereği Kerem Bursin'in canlandırdığı Serkan karakteri pek çok yanlışa imza attı. Bakalım yakın zamanda Hande Erçel daha hangi rekorlara imzasını atacak.