Sen Çal Kapımı İspanyada Fırtına Estiriyor! Final Ertelendi Hayranları Mutlu!

Sen Çal Kapımı İspanyada Fırtına Estiriyor! Final Ertelendi Hayranları Mutlu!

Sen Çal Kapımı dizisi finale doğru giderken. Aldığı başarılardan dolayı final kararını erteledi. İspanyada izlenme rekorları kıran dizisi yayın hayatına devam etme kararı aldı. Hayranları bu duruma çok sevindi.

Sen Çal Kapımı dizisi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin gidişatı hakkında güzel yorumlar mevcut . Öyle ki dizinin yurt dışındaki performansı takdir edilmekte. Reyting sıralamalarında önemli bir noktaya ulaştı.

Sen Çal Kapımı İspanya'da Esiyor!

Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri Türkiye'de düşük olsa bile İspanya'da oldukça iyi. Aldığı reyting derecesine göre ise zirveye oynadığı oldukça belli oluyor. Kendisine eşlik eden bir Türk dizisi daha mevcut.

Kadın Dizisi de İspanya'da Yayınlanıyor!

Kadın dizisinin İspanya'da 22'yi aşan bir reytinge sahip olması gündeme bomba gibi düştü. Kendi kulvarında adeta lider olan Kadın dizisiyle beraber Sen Çal Kapımı'nın da yıldızı parladı. İki Türk dizisi ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Bu Başarı Finalin Önüne Geçti!

Sen Çal Kapımı dizisi, yalnızca Türkiye'deki reytingleri ile yayın hayatına devam etseydi bu kadar başarılı olamayabilirdi. Ancak dizinin İspanya'da elde ettiği başarı neticesinde daha fazla bütçeye sahip olduğu biliniyor. Bu da dizinin final yapmasının önüne geçtiği anlamına gelmekte.