Sen Çal Kapımı Finalinde Şok Eden Gelişme! Serkan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Sen Çal Kapımı Finalinde Şok Eden Gelişme! Serkan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Kerem Bürsin'in canlandırdığı Serkan karakterini zor zamanlar bekliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yakında ekranlarda olacak. Sevilen dizinin şaşırtıcı şekilde izleyiciye veda ettiği görülüyor. Eda ve Serkan aşkı ne durumda?

Sen Çal Kapımı dizisinde yavaş yavaş sezon finaline doğru geliyoruz. Diziyi izleyenler de biliyor ki Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonda yayın hayatına devam edecek. Ancak dizinin nasıl bir final yapacağı da merak konusu oldu. İşte bu yüzden diziyi yakından takip edenler yeni bölüm fragmanını da mutlaka izliyor. Fragmanda öyle sahneler yaşandı ki izleyiciler bir anda üzüntüye kapıldı.

Serkan'ın Sağlık Durumu Kritik Olabilir

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanında Serkan'ın sağlık durumu oldukça kritik gözüküyor. Aldıkları bu haber gelişmesi karşısında zor anlar yaşanabilir. Öte yandan Eda ve Serkan arasındaki aşk da yine dikkat çeken durumlardan biri

Sezon Finalinde Önemli Detay!

Serkan'ın Eda ile öpüşmeye çalışması ancak Eda'nın kendini geriye doğru çekmesi dikkat çekti. Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümünde de ikilinin arasından su sızmayacak ancak Eda'nın tavırları Serkan'ı sinirlendirebilir. Her ne olursa olsun sosyal medyada bu ikilinin oldukça iyi bir dostluğu olduğu görülüyor. Canlı yayınlarda da sık sık bir araya geliyorlar aralarındaki samimiyeti pekiştiriyorlar.

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finalinden sonraki süreçte yurt dışına da yayın yaptığından ötürü çekimlere bir süreliğine ara vereceği belirtildi. Yaz aylarında yeni sezon çekimlerine başlanacak. Dizinin gidişatı şu an için iyi gidiyor. Yurt dışına yapılan satışların dizinin reyting oranı son zamanlarda düşmüş dahi olsa, önemli bir getiriye sahip olduğundan final yapmasının önüne geçtiği belirtildi. Ancak Sen Çal Kapımı dizisi bu haliyle bile Türkiye'de en sevilen diziler arasında olmayı başarıyor. Dizinin yeni sezon yayınlanma tarihi hakkında pek bir bilgi yok ancak Haziran ayı işaret edildi. Diğer yapımlardan daha önce başlayarak dizinin önümüzdeki sezonda izleyici kitlesini genişletme gibi bir hedefi olduğu da düşünüldü. Bakalım Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonda ne gibi heyecanlı sahnelerle karşımıza çıkacak.