Sen Çal Kapımı Final Bölümü Sürprizi Ses Getirdi! Dizi Gece Yarısı Yayınlanacak!

Sen Çal Kapımı Final Bölümü Sürprizi Ses Getirdi! Dizi Gece Yarısı Yayınlanacak!

Sen Çal Kapımı dizisi sezon finalindeki ayrıntılar izleyicileri mest etti. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yaptığı paylaşımlarla final bölümü çekimlerinin başladığı ortaya çıktı. Ayrıca final bölümü Savaşçı dizisinden sonra yayınlanacak.

Sen Çal Kapımı dizisini izleyenlerin merakla beklediği sezon finali bölümü önümüzdeki hafta yayınlanıyor. Dizinin çekimleri şu an için devam etmekte. Bunu ise Kerem Bürsin ve Hande Erçel sayesinde fark ediyoruz. Diziyle ilgili yaşanan gelişmelerde yeni olaylar meydana geliyor. Kerem Bürsin'in sinirli ve sert tavrı sona erdi. Artık dizinin sezon finali için çalışma vakti.  İşte Sen Çal Kapımı sezon finalinde yaşanacaklar...

Sen Çal Kapımı Çekimlere Başladı!

Son olarak set içerisinde 5 kişi koronavirüse yakalanmıştı. Bu durum karşısında Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta çekilmedi. Ayrıca çok fazla tepkiye neden olan Kerem Bürsin'in çıkışı da yine geçtiğimiz hafta ortaya çıktı. Ancak virüsle ilgili sıkıntıların sona erdiği duyuruldu. Diziye devam etmek üzere oyuncular yerlerini aldı ve çekimlere başladılar. 

Kerem ve Hande Sosyal Medyada Paylaştı

Samimi ikili Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in sosyal medyada beraber fotoğraf paylaştığı görüntüler ekranlara yansıdı. Ayrıca sette olduklarına dair yaptıkları paylaşımlar da büyük ses getirdi. Çünkü bu demek oluyor ki Sen Çal Kapımı çekimleri çoktan başladı!

17 Nisan'da Sezon Finali Yapacak

Sen Çal Kapımı dizisi 17 Nisan tarihinde sezon finali yapıyor. Haziran ayında yeni sezonuna başlayacak olan başarılı dizinin yaklaşık 3 aylık aradan sonra ekranlara dönmesi bekleniyor. Diziyle ilgili pek çok gelişme yaşanırken oyuncuların bu yoğun tempoda nasıl çalıştıklarına akıl sır erdirilemedi. İspanya'da da yayınlanan dizi ilgiyle takip edilmekte. Dizinin gelirleri arasında yurt dışına satılan telif haklarından gelen pay da bulunuyor. Bu nedenle reytingleri Türkiye'de ortalama seviyede olsa dahi yayın hayatına devam etme kararı alındı. Sen Çal Kapımı dizisinin finalinde neler yaşanacak henüz bilinmiyor. Ancak Serkan ile Eda arasındaki aşkın git gide büyüyeceği ve güzel bir sonla yeni sezonu merak ettireceği tahmin edilmekte.