Sen Çal Kapımı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Eda ve Serkan Aşkı Boyut Atlıyor!

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak? Eda ve Serkan Aşkı Boyut Atlıyor!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde şoke edici gelişmeler yaşanacak. Eda ve Serkan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde yakınlaşma yaşayacak. Bu yakınlaşmanın ardından ikili yeni bir karar alacak. Detaylar..

İkinci sezonu ile devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde bir ilk yaşanıyor. 50. bölümde final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi 2 bölüm daha uzatıldı. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı adlı dizi 46. yeni bölümü ile 28 Temmuz Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizi için geri sayım başlarken Sen Çal Kapımı dizisi 7 bölüm sonra ekran macerasına tamamlayacak.

Dizinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı

Dizinin yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı. Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi 46. yeni bölümü ile birlikte ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Eda ve Serkan karakterleri yeniden birleşerek daha önce yaşanmayan bir olaya adım atacak. Birbirini deliler gibi seven Eda ve Serkan aile olmanın keyfine varmaya başlayacak.

Eda ve Serkan arasında yakınlaşma yaşanıyor!

Eda ve Serkan arasında yakınlaşma yaşanıyor! Ardından Eda, Serkan ve Kiraz’dan oluşan bu güzel aile çok mutlu edecek sahneler beraberi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Herkesi şaşırtan sahne ile ekranlara gelmeye hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisi 46. bölümünde Eda ve Serkan kızları Kiraz’ı iyi bir okula göndermek için mutlu çift portresi çizmek için uğraşır.

Fakat ikilinin karşılarındaki en büyük rakip Pırıl ve Engin olur. Oyun ile başlayan yakınlaşma büyük mücadelenin sonunda başka bir boyut alır. Bu mücadelenin sonunda aşk kazanır ve Eda ile Serkan aralarındaki tüm sınırları kaldırma kararı alır. Dizinin yeni bölümünde izleyici büyük bir değişiklik bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı adlı dizi 7 bölüm sonra ekran macerası tamamlayarak ekranlara veda edecek.