Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Dizi İçin Geri Sayım Başladı

Sen Çal Kapımı Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Dizi İçin Geri Sayım Başladı

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi her çarşamba akşamları ekranlarda oluyor. Ekranların romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı her çarşamba günü izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Final tarihi için ise geri sayım başladı.

Dizide Serkan ve Eda arasındaki çatışmaların artacağı yönündeki iddialar öne çıktı. Sen Çal Kapımı dizisi 50. bölümü ile birlikte final yapacağını duyurdu. Dizi için son bölümlerin eğlenceli geçeceği ise ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinin 44. bölümündeki 2 fragmanı ile birlikte izleyiciye yoğun duygular yaşatmaya devam ediyor.

Eda’nın 5 yıl Kiraz’ı saklanmasının bedeli büyük olacak. Serkan ve annesi Aydan Hanım ise Kiraz’ın velayetini almak için büyük çaba içerisine girdi. Bu durumda Eda ve Serkan arasındaki çatışmalar ve atışmalar devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisindeki bu atışmalar ise 44. bölümünde daha da hız kazanacak.

Eda ve Serkan arasındaki Kiraz krizi büyüyor

Eda ve Serkan arasındaki Kiraz krizi büyüyor. Dizinin fragmanına yansıyan görüntüler son bölümde izleyiciyi heyecanlandırdı. Eda ve Serkan arasındaki atışmalar dizi hayranlarının da ilgisini bir hale arttırdı.

Finale 7 bölüm kala Sen Çal Kapımı dizisi bir yılını doldururken Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin başarılı ve uyumlu performansları da reytingleri bir hayli yansıdı.

Sen Çal Kapımı dizisi final tarihini resmen açıkladı

Sen Çal Kapımı dizisi final tarihini resmen açıkladı. Nisan ayında Hande Erçel ve Kerem Bursin'in aşk yaşadığını ortaya çıkması ile birlikte dizinin ikinci sezonu da büyük ilgi çekerek iyi reyting oranı sahip oldu. Sen Çal Kapımı dizisi 7 Temmuz Çarşamba günü 44. yeni bölümü ile ekranlara gelecek.