Sen Çal Kapımı Dizisinin Final İddialarını Yalanladı! Yeni Sezon Yayın Hayatına Devam Edecek!

Sen Çal Kapımı Dizisinin Final İddialarını Yalanladı! Yeni Sezon Yayın Hayatına Devam Edecek!

Sen Çal Kapımı dizisinde bu hafta yayın olmayınca herkesi bir panik sardı. Sette koronavirüs vakaları artınca yayına ara verdikleri ortaya çıktı. Final iddiaları ise yalan çıktı. Yeni sezonda yayın hayatına devam edecek.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmamasıyla beraber Kerem Bürsin'in gösterdiği tepki ile dizinin iyice gündem olmasına neden oldu. Kafede otururken maske takmayanlara salak deme cüretini gösteren ünlü oyuncu daha sonra pişman oldu ve özür diledi. O anın sinirliliği ile hareket ettiği belirtilen başarılı oyuncunun diziyle ilgili bazı gelişmelere kırgın olduğu da ifade ediliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisinden Üzücü Açıklama

Sen Çal Kapımı dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanmayacak olması büyük tepki çekti. Dizi setinde ortaya çıkan 5 pozitif vaka nedeniyle çekimler durdu. Hangi oyuncuların virüse yakalandığı açıklanmasa da Kerem Bürsin'in de bu şekilde tepki göstermesi bazı tartışmalara sebebiyet verdi.

Sen Çal Kapımı Yeni Sezon Müjdesi Geldi!

Öte yandan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili yapılan final haberleri de artık son buldu. Çünkü dizi sezon finali yaptıktan sonra önümüzdeki dönemde de yayın hayatına devam edecek. Bu sevindirici gelişmenin başta Sen Çal Kapımı izleyicileri olmak üzere herkesi olumlu etkilediği görülüyor.