Sen Çal Kapımı Dizisinden Hande Erçel Ayrılıyor!  Kerem Bürsin Sosyal Medya da Açıkladı!

Sen Çal Kapımı Dizisinden Hande Erçel Ayrılıyor! Kerem Bürsin Sosyal Medya da Açıkladı!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu ayrılıyor iddiaları ortaya atıldı. Bu haber merak konusu oldu. Kerem Bürsin sosyal medya hesabından Hande yoğun ve ayrılıyor açıklaması yaptı. Hande Erçel gerçekten ayrılıyor mu?

FOX TV’de çarşamba akşamları seyircileri karşısında çıkmakta olan ve özellikle de oyuncularıyla dikkat çeken Sen Çal Kapımı dizisindeki oyuncular tarafından şok açıklamalar geldi. Dizi oyuncularından Kerem Bürsin olur olmadık itiraflarla milyonları şaşırttı. Kerem Bürsin Neler dedi? Haber ile alakalı tüm detaylar.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikte çalışan Kerem Bürsin sosyal medya platformlarından açtıkları canlı yayınlar ile gündem oluyorlar. Açtıkları her canlı yayında değişik bir ifadelerde bulunan oyuncular bu sefer seyircilerini daha fazla şaşırttı. Kerem Bürsin’in canlı yayın sırasında Hande Erçel hakkında sitem etmesi sonucu diziden ayrılacağı yönünde düşünülmeye başlandı.

Bazı günlerde sık sık canlı yayın açan Kerem Bürsin yanında set halindeyken her zaman Hande Erçel ile bulunuyordu. Son açtıkları canlı yayınların çoğunda ünlü oyuncunun yer almaması seyircileri korkuttu. Aralarında bir kırgınlık veya dargınlık olduğunu düşünen dizi hayranları Kerem Bürsin’e oldukça fazla soru sorarak sitem etmeye başladılar.

Kerem Bürsün Sosyal Medya Açıklaması!

Set halinde çalışırken geçtiğimiz gün tekrardan canlı yayın açan Kerem Bürsin dizide yer alan bir arkadaşına ‘’Hande Şu An Nerede?’’ şeklinde soru sorunca arkadaşı ona ‘’Hande’yi bilmiyorum, senin partnerin o senin bilmen lazım!’’ şeklinde sert bir yanıt verdi. Ardından Kerem Bürsin bu söze karşı ‘’Genelde Az Çalışıyor ve Sette Gerektiği Kadar Bulunuyor’’ cevabını verdi.

Hande Erçel Diziden Ayrılıyor Mu?

Sonrasında ise genel bir açıklama yaparak Hande Erçel’in çalışma temposunun oldukça yoğun olduğunu ve müsait olmadığını dile getirdi. Ayriyeten oyuncunun dizi kadrosunda işini tamamen bitireceğini ve ayrılmayı düşündüğü de söylentiler arasında yer aldı.