Sen Çal Kapımı Dizisinden Beklenmedik Ayrılık Gelebilir! Dizi Final Mi Yapacak?

Sen Çal Kapımı dizisinde yaşanan olaylar izleyicileri hüsrana uğrattı. Reytinglerin düşmesi ve Eda'nın yoğunluğu ayrılık çanlarının çaldığını söyleniyor. Eda diziye veda mı edecek? Dizi final mi yapacak?

FOX TV’de yayın hayatına durmadan ve sürekli olarak devam eden Sen Çal Kapımı dizisi izleyicilerini her geçen bölümde tekrardan heyecanlandırmayı başarıyor. Dizide yer alan oldukça yetenekli oyunculardan bazıları ayrılmayı mı düşünüyor? 

EDA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sen Çal Kapımı dizisi yeni yayınlanan bölümünde yaşanan olaylar epey şaşırtmaya devam etti. Serkan ve Edanın arasına bu sefer ölüm şoku girdi. Buna yönelik Eda elbette ne yapacağını bilemedi. Son yayınlanan bölümlerinde yaşanan olaylar heyecanı azaltması nedeniyle izlemeyi bırakan seyircileri de oldu. Bu durum ise reytinglerin düşmesine sebep olmuş oldu. Sonucunda tekrardan dizide ayrılık zilleri çalmaya başladı.

EDA'YI UMURSAMADILAR?

Eda'nın son bölümde deniz düşmesiyle birlikte dizide rol alan oyuncular birbirine girdi. Edanın düşüşünü izleyen o kişi umurunda bile olmadı. Yani kısaca Hande Erçel’in düşüşünü bile takmayarak ‘’Banane’’ gibi bir tavır sergilemiş oldu. Eda yeni kolyesine bakarken ayağının bir yere takılıp geriye doğru gitmesiyle denize düştü. Bu durumu gören Selin ise olaylara sadece bakarak kenardan izledi. Selinin bu duruma sessiz kaldığını gören izleyiciler adeta sinir topuna döndü. Eda’nın bir şekilde kendini kurtarabileceğini bilen seyirci Selinin ‘’Serkan’dan ayrıl!’’ tavrına da sert bir şekilde tepkilerini gösterdi.