Sen Çal Kapımı Dizisinde Herkesi Şaşırtan Karar!

Sen Çal Kapımı Dizisinde Herkesi Şaşırtan Karar!

Sen Çal Kapımı dizisinde bu hafta herkes ekranları başında kilitlenecek. Bir birinden ilginç gelişmelerle reytingleri elinde tutan dizi bu hafta da bomba gibi geliyor. Deniz Nasıl Bir Karar Verecek? Aydan neyi hatırladı?

Sen Çal Kapımı dizisi her bölümü yayınlandıktan sonra reyting sıralamasında rakiplerine korku salmaya devam ediyor. Deniz Karsu karakterini çok başarılı bir şekilde oynamakta olan Sarp Can Köroğlu ile alakalı söylentiler hızla yayılmaya başladı! Deniz, Eda’dan boşanmak istememesi ve bu konu hakkında Deniz’in yaptığı açıklamalar herkesi şaşırtmayı başardı!

Deniz Nasıl Bir Karar Verecek?

Dizi içeresinde yer alan Eda ile Deniz karakterleri geçtiğimiz bölümde nikah kıyarak resmi şekilde bağlanmış sayıldılar. Lakin verilen bu karar sonrası ikisinin de memnun olmadığı gözler önünde belirli! Eda karakterinin Serkan’dan kopamaması yüzünden tekrar ona karşı bir şeyler hissetmesiyle dolaylı yoldan âşık olabileceği anlamlarına geliyor. Bu kararı karşısında Deniz’in Eda’dan ayrılmak istememesi ve boşanma davası gibi bir karar almayacağı diziye bu bölümde damgasını vuracak gibi duruyor!

Aydan Çocukluk Aşkını Hatırladı!

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde herkesi şaşırtan bir konuk oyuncu da vardı. Kemal karakteri ile seyirci karşısına çıkan Sinan Albayrak çok güzel bir iş başarmıştı. Dizinin hikayesinde başarılı oyuncunun rolü de daha da artacağa benziyor. Neslihan Yelda’nın hayat verdiği ve oynamaktan keyif aldığını söylediği Aydan karakterini çocukluğuna döndükten sonra Kemal’i hatırladı. Çocukken ona çok âşık olduğunu belirten karakter herkesi şoka düşürdü ve neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı.

20 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizi 20:00’de seyircilerinin karşısında olacak!