Sen Çal Kapımı Dizisinde Flaş Ayrılık! Başrol Oyuncusu Yeni Sezonda Oynamayacak

Sen Çal Kapımı Dizisinde Flaş Ayrılık! Başrol Oyuncusu Yeni Sezonda Oynamayacak

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları arasında gösterilen Melisa Döngel'in dizide daha fazla oynamayacağı açıklandı. Ceren karakterine hayat veren ünlü ismin neden ayrıldığı bilinmiyor. Peki Melisa Döngel yerine hangi oyuncu diziye katılacak?

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce kısa bir ara verdi. Dizinin yeni sezonda bomba gibi dönüş yapacağı belirtiliyor. Ayrıca dizide oyuncu transferleriyle ilgili yeni gelişmeler de yaşanacak. Oyuncu transferlerinin yanı sıra ayrılıklar da meydana geliyor. Başrol karakterlerinden biri olan ünlü ismin artık dizide yer almayacağı öğrenildi. Peki Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan oyuncu kim?

Melisa Döngel Diziden Ayrıldı

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan Melisa Döngel'in yerine kimin geleceği merak ediliyor. Ceren karakterine hayat veren ünlü ismin ayrılığıyla beraber canlandırdığı karakteri de bir daha göremeyebiliriz.

Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak?

Sen Çal Kapımı şu an için çekimlere ara vermiş durumda. Sezon arasının hemen ardından başlaması planlanıyor. Ancak tarih bakımından diğer dizilere göre oldukça erken harekete geçecek. Haziran ayında ekranlara yeni bölümü ile gelmesi bekleniyor. Dizinin gidişatı oldukça iyi ve reytinglerle beraber yurt dışı satışları da başarılı. Bu nedenle düzeni bozmadan hızlı bir şekilde çekimlere devam etmesi normal karşılanacak.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Tatilden Döndü

Maldivlerde tatil yapan başrol oyuncuları Türkiye'ye dönüş yaptı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin hakkında çıkan aşk dedikoduları sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Bu nedenle iki ismin de yeni sezonda birlikteliği çok konuşulacak. Serkan ve Eda'nın aşk hikayesi de gerçek hayatta olduğu gibi romantik ve heyecanlı geçecek mi göreceğiz. Diziyle ilgili herhangi bir problem yaşanmıyor. Set içerisinde meydana gelen virüs vakaları haricinde diziyle ilgili sarsıcı bir gelişme olmadı. Ancak şu an için virüs sıkıntısı da atlatılmışa benziyor.

Sen Çal Kapımı Dizisine Kim Katılacak;?

Bir süredir Sen Çal Kapımı dizisine bir oyuncu katılacağı konuşuluyordu. Oyuncunun ünlü ve bilindik bir isim olmasından ötürü merak edildiği belirtildi. Fakat bu iddiaların yanı sıra diziye kimin katılacağı henüz açıklanmış değil.