Sen Çal Kapımı Dizisinde Eda'nın Kızı Öyle Bir Hamle Yaptı ki! Serkan Ne Yapacağını Şaşırdı!

Sen Çal Kapımı Dizisinde Eda'nın Kızı Öyle Bir Hamle Yaptı ki! Serkan Ne Yapacağını Şaşırdı!

Sen Çal Kapımı dizinde Eda ile Serkan tekrar yüz yüze geldi. İkilinin bir araya gelmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Eda'nın Kızı Serkan'a öyle bir şey söyledi ki herkes şok oldu. Kiraz, Serkan'a ne söyledi? Serken ne yapacak?

Uzun bir süreden sonra yeniden bir arada olan iki isim, sevenlerini yeni bölümü ile heyecanlandırmıştı. 5 yıl aradan sonra ayrılan Eda ve Serkan ikili çiftinin yeniden ekranlarda bir araya gelmesiyle ortalık bir hayli karıştı. Eda`nın ayrılma sebepler için şunları söyledi; için “Ben seni hep bekledim. Bana yalan söylememeni bekledim. Hafızanın gelmesini bekledim. Hastalığının geçmesini bekledim”  sözleriyle kendini ifade etti.

Kavga Sebebi Yaratmış!

Sözlerinin devamında ise; Sözlerine “Hastalığın geçti, iyileştin. ‘Her şey yoluna girdi, aşkımızı doya doya yaşayacağız’ dedim. Beni istemedin. Beni ofiste istemedin, evde istemedin. Evlilik tarihimizi sürekli erteledin. Sonrasını biliyorsun zaten hep kavga” sözlerini söyledi.

Görmek İstemiyor!

Son sözünde; “Benim nerede olduğumu bile bilmek istemedin. Şimdi senden bir şey istiyorum. Yarın sabah buradan gitmiş ol. Seni görmek istemiyorum” sözlerini ifade etti. Kiraz babası Serkan`ın karşısına çıktı. Eda ise hiç bir şeyin farkında olmayıp kızının babası ile tanışmış olduğunu bilmiyordu.

Annesinin Yerini Biliyor!

Kiraz böğürtlen toplamaya giderken Serkan`la tanışmış ve ikisi de birbirine sıcak bakmamıştır.
Kiraz sırf gıcıklık olması için , Serkan`a kendisini eve bile bıraktırmıştır. Kiraz`ı böğürtlen toplarken bekleyen Serkan işe geç kalmasına rağmen beklemiştir. Kiraz`ı eve bıraktığında ise ; “Senin annen nerede şimdi” soran Serkan; “Ben annemin yerini biliyorum”  diyerek yanında uzaklaştı.

İki çiftin, Eda ve Serkan`ın birleşmeyeceği ortaya çıkmışken Kiraz`ın diziye girmesi seyircileri sevindirdi. Kiraz`ın  annesi olan Eda`ya benzerliği dikkatlerden  kaçmadı.