Sen Çal Kapımı Dizisinde Büyük Şok Yaşandı! Seyirciler Bile Bunu Beklemiyordu!

Sen Çal Kapımı Dizisinde Büyük Şok Yaşandı! Seyirciler Bile Bunu Beklemiyordu!

Sen Çal Kapımı dizisinde sürprizler bitmiyor. Eda ve Serkan'ın çocuğunun adının Kiraz olduğu iddiaları ortaya atıldı. Fakat Engin ve Pırıl'ın çocuğunun adının ne olacağı çok konuşuldu. Engin ve Pırıl'ın çocuğun adı nedir?

Yeni bölümleri ile yeni sezona giriş yapmaya hazırlanan dizinin Sadakatsiz dizisi ile çakışmasını ile reytinglerin düşeceğini işaret ederken; Eylül ayında başlaması ile Sadakatsiz dizisinin final yapacağı iddiaları seyircisini şok etti. Haziran ayında ekranlara gelecek olması beklenen dizinin 3 ay ekranlarda kalıp, tekrar veda edecek olması "Yok artık" dedirtmiş oldu.

Serkan ve Eda'nın Çocukları!

Başrollerde Kerem Bürsin ile Hande Erçel gibi bir çok  başarılı oyuncunun bulunmuş olduğu Sen Çal Kapımı dizisinde neler olacak olması büyük merak konusu oldu. Serkan ile Eda`nın çocuklarına hayat verecek olan kız çocuğu fragmanda gösterilmese bile hayat verecek olan ismin Maya Başol olacağı bilinmekte. Bunun yanı sıra Eda`nın çocuğunun adı Kiraz olacağı ile birçok iddia gündeme gelmişti.

Engin ve Pırıl'ın Çocuğu!

Sen Çal Kapımı dizisinde Engin ile Pırıl`ın çocuklarının kim olacak olması merak konusu olmuştu ki, Kerem Bürsin`in eski partneri olacağı  ortaya çıkmış oldu. Çocuk oyuncu ile tekrardan farklı projede yer alacak Kerem Bürsin bu konu hakkında sessizliğini sürdürmeye devam etse de Sen Çal Kapımı dizisi hakkında ortaya çıkmış olan gerçek şok etkisi yarattı! Karşınızda Engin ve Pırıl`ın çocuğu!

Pırıl ile Engin`in dizideki çocuğunu oynayacak olan isim resmen açıklanmış oldu. Fuat Fatih Odabaşı isimli genç oyuncunun resmen diziye giriş yapmış olduğu belli oldu.

Kıvırcık saçları ile afacan bir çocuğa hayat verecek olan Fuat Fatih Odabaşı`nın ismi henüz net olarak ortaya çıkmadı.