Sen Çal Kapımı Dizisinde Akıl Almaz Olay! RTÜK Ne Kararı Verecek?

Sen Çal Kapımı Dizisinde Akıl Almaz Olay! RTÜK Ne Kararı Verecek?

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisine ceza gelebilir. İkili arasında fazlasıyla samimiyet olduğunda dolayı RTÜK bu olaya yaptırım uygulayacak. RTÜK Sen Çal Kapıma dizisine ne ceza verecek?

FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nda değişik olaylar yaşanmaya devam ediyor. İzleyicilerini özellikle oyuncularıyla dikkat çektiren dizinin reyting rekorları sürekli kırılıyor! Dur durak bilmeden yayın hayatına devam eden dizideki başrollerin cesaretli halleri herkesi şaşırttı!

Seyirci Etkileniyor!

Yaşanan olaylarıyla farklı bakış açılarına değinmekte olan dizi Sen Çal Kapımı, hayranlarını her geçen bölümde ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin ana karakterleri olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin rol gereği olsa bile yakınlaşmaları herkesin hoşuna gitmekte. Yıllardır farklı dizilerde yer alırken göz doldurmaları, hoş gözükmeleri seyircileri etkiliyor diyebiliriz.

RTÜK Ne Karar Verecek?

Bu yakınlaşmalara ithafen geçen günlerde Hande Erçel’e röportajda muhabirler de sorularını iletti. Lakin bu sorulara karşı güzel oyuncu cevapsız kaldı ve orayı terk etti. Bu olay aslında bir nevi yaşanan şeyleri akılda canlandırmasına yardımcı olmakta. Bir açıklama bekleyen hayranlar ise sosyal medya üzerinden sürekli tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Sen Çal Kapımı son bölümündeyse olay olan o sahne çok fazla ilgi gördü. Tango yapan çift, oldukça göz boyadı. Yalnızca bu karakterleri değil yan karakterlerde oldukça fazla etkilendi diyebiliriz. Bu yaşanan gelişmeye karşı bazı olumsuz sahnelerin olmasına yönelik bir açıklamaysa RTÜK’ten beklenmekte!