Sen Çal Kapımı Dizisi Tekrar Dünya Gündemine Girdi! Sen Çal Kapımı Dizisi Yeniden mi Başlıyor

Sen Çal Kapımı Dizisi Tekrar Dünya Gündemine Girdi! Sen Çal Kapımı Dizisi Yeniden mi Başlıyor

Sen Çal Kapımı dizisi yeni izlenme rekorları kırmayı sürdürüyor. Dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya dizi neden CNN Brezilya'nın gündemine oturdu? İşte yabancı televizyon kanalında dizi hakkında yapılan yorum ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in başroldeki dizisi...

Sen Çal Kapımı, aktif olarak çeşitli kanallarda yayın hayatına devam ediyor. Bir dönem Fox TV'de ekrana gelmiş ancak daha sonra final yapan dizi ile ilgili çok fazla ifadeye yer verildi. Hal böyle olunca diziye dair bilinmeyenler de ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinde neler biliyoruz? Detaylarıyla birlikte bazı gelişmelere yer vereceğiz. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolde oynadığı dizi CNN Brezilya'da gündem haline geldi.
CNN Brezilya'da Konuşuldu!
Kanalda yer alan El Alta isimli programda Sen Çal Kapımı'nın ne kadar çok izlendiğinden bahsedildi. Bilindiği üzere dizinin HBO Max Latin America'da yayın hayatın devam ettiğini biliyoruz. Dolayısıyla burada çok izlenince bir anda CNN Brezilya'da yayınlana bir programın konusu haline geldi. 
Diziden Övgüyle Bahsedildi
Öte yandan diziden övgü ile bahsedildi. İzlenme oranlarının bu kadar artması olumlu karşılandı. Pek çok kişnin yakından takip ettiği yapımla ilgili çeşitli detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.