Sen Çal Kapımı Dizisi Sona Yaklaştı! Dizinin Yeni Bölümü Yine Çok Heyecanlı!

Sen Çal Kapımı Dizisi Sona Yaklaştı! Dizinin Yeni Bölümü Yine Çok Heyecanlı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandığı günden bu yana istenilen reytingleri bir türlü elde edemedi. Bundan dolayı alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi altı bölüm sonra final yapacak. İşte detaylar...

Final yapacak diziler arasında Sen Çal kapımı dizide adım adım finale gidiyor. Dizinin bu zamana kadar 46 bölümü yayınlandı. 52. Bölümde de final yapacağı ortaya çıkmıştı. Fakat FOX TV dizisinde yaşanan değişim de dikkatleri çekti.

Eda ve Serkan aşkı tekrar alevleniyor!

Eda ve Serkan aşkı tekrar alevleniyor! Serkan ve Eda yeniden bir araya geliyor ve dizide Kiraz ile birlikte de bir aile ortamı oluşturuldu. Hikâyenin çok iyi noktaya doğru ilerlemesi dizide büyük destek görüyor.

Sen Çal Kapımı dizisi altı bölüm sonra final yapacak!

Sen Çal Kapımı dizisi altı bölüm sonra final yapacak! Serkan ve Eda karakterlerinin hikâyesi 6 bölüm sonra bitecek.  Bu durumlardan anlaşılan ve beklenen dizinin güzel bir final yapması oluyor. İşte görünen o ki güzel finale doğru da adım adım ilerleyen bir hikâye kurgusu olduğunu görüyoruz. Yeni bölümde Eda ile Serkan aşkı evlilik teklifi olarak ekrana yansıyacak. Finale doğru da Sen Çal Kapımı hayranları çok heyecanlı.

Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanı olay oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin fragmanı olay oldu! Dizinin hayranları merak ile yeni bölümü bekliyor. Hayranlar 4 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’ı adeta iple çekiyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni fragmanı da yayınlandı.

Dizide Serkan Eda’ya evlenme teklifi etmeye karar vermesi sonrasında şirkette ve ailede işler karışır. Serkan bir taraftan hazırlık yaparken diğer taraftan da Eda’dan gizlemeye çalışır. Ve sonrasında da yanlış anlaşılmalar birbirini kovalar.

Bu arada babasının Kemal olduğunu öğrenen Serkan çok sinirlenir ve Kemal’le görüşmeyi reddederler. Ama Kiraz’ın onları bir araya getirmek için gizli planları da vardır.