Sen Çal Kapımı Dizisi Rekora Koşuyor! Dizi Hakkında Şoke Eden Karar

Sen Çal Kapımı Dizisi Rekora Koşuyor! Dizi Hakkında Şoke Eden Karar

Yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip olan Sen Çal Kapımı dizisi bu sezon izlenme oranını yükseltti. Alınan bilgiler neticesinde FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin yeni sezonu yoğun ilgi göremeye devam ediyor. Detaylar..

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yaklaşık bir seneyi aşkın süredir ekranlara geliyor. 43 bölümü geride bırakan Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezon ile birlikte birçok izleyici kitlesine sahip oldu. Dizinin yoğun ilgi görmesinin ardından Erçel hayranları sosyal medyada birçok yorum paylaştı.

Bunun dışında Sen Çal Kapımı dizisi ilk etapta izleyici kaybı yaşadı. Hatta bir dönem dizinin biteceği de gündeme gelen konular arasında yer aldı. Fakat alınan kararlar sonrasında dizinin yaz dizisi olarak devam edeceği ortaya çıktı. Böylece Sen Çal Kapımı dizisi artık yaz sezonunda ekranlara gelmeye devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin bir sahnesi yoğun ilgi odağı oldu

Sen Çal kapımı dizisinin bir sahnesi yoğun ilgi odağı oldu. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin sahneleri de artık yoğun ilgi gördü. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in baş rollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da izleyiciler tarafından çok seviliyor.

Alınan bilgiler neticesinde dizinin bu denli izleyici çekmesinin nedenleri arasında da Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı yer alıyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı nisan ayında ortaya çıktı. Bu aşkın ortaya çıkmasının ardından, dizi severler Sen Çal Kapımı dizisinin birçok sahnesini hayranlıkla izliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi kendine hayran bıraktı

Sen Çal Kapımı dizisinin sahneleri kendine hayran bıraktı. Yaz dizisi olarak devam eden Sen Çal Kapımı dizisi bu sezon diğer dizilere oranla listenin başında olmayı başardı. Bunun dışında bir zamanlar bitme aşaması ile gündeme gelen dizinin şu an fragmanları bile çok izleniyor.

Ayrıca Hande Erçel ve Kerem Bursin’in gerçek hayatta da aşk yaşaması dizinin reyting oranlarını da arttırdı. Bunun dışında ikilinin işlerinde de gösterdiği çaba bir nevi reytinglere yansımış durumda. Dizi severler, Sen Çal Kapımı dizisinin yaz dizisi dışında çıkacağını söylüyor. Fakat diziye dair henüz net bir açıklama yapılmazken, kulisten de dizi hakkında bilgi gelmedi. Sen Çal Kapımı dizisi şimdilik yaz dizisi olarak devam edecek.